kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 September 2012

berseni tak?


salam dears. 
jaa bersiaran di gelap malam just nak tunjuk ini jer....
hehehehe... jangan meluat pulak.... grrr....


berseni kan....?? ekekeke...
ada orang tak suka kupas buah nenas ni, kononnya susah
korang camana pulak?
ker korang tahu makan jer? T__T




p/s : ada cerita disebalik gambar nenas ni...tungguu...


38 comments:

  1. bkn stkt kupas, mkn pn xsuka sebab takut gatal lidah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gatal sbb x buang habis benda alah dia tu aje. kalo kupas sampai licin konfem x gatal..hehe

      Delete
  2. mesti nak buat rojak ni..
    sedap nyer tu...

    ReplyDelete
  3. saya lah orgnye yg tak suka kupas nenas tu =) hehe
    sbb xminat sgt mkan nenas ni, walaupun tak gatal tp dh mind set kt otak yg nenas ni gatal lidah bila makan =) apa ceritanye kak pasai nenas ni?? cer cite, cer cite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gatal sbb x buang habis benda alah dia tu aje. kalo kupas sampai licin konfem x gatal..hehe. ada la citernya..tunggu,,,,,

      Delete
  4. sgt berseni.hukhuk

    akak ! jom kuar hujung minggu nnt.insyaallah ika balik kb nnt.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, boleh jer no hal..sabtu ni okeh...nati tggu aii call...

      Delete
  5. Tau makan ja. Kupas xreti.. xdak seni la katakan.. haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. org lelaki...biasa laa.... (jgn mrh ya)

      Delete
  6. slh sorg nyerr ayu la.. x sukaa kupas nenas!

    ReplyDelete
  7. Berseni yeah!
    Mama aen pun pernah buat macam ni tauuuu :)

    ReplyDelete
  8. err tak pernah kupas buah nenas. huhuhu..
    cepat citer.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpenah kupas? takut rosak jari ker chic na ekekeke.... tunggu la citernya akan myusul nanti..heee

      Delete
  9. sy plak jarang kupas nenas sbb jarang makan.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa suka kupas ni tau, kdg berebut ngn kakak2 jaa..hehe. pakat nk deko bg cantik!

      Delete
  10. xbiasa kupas buah nanas. xreti.hehe

    ReplyDelete
  11. hahaha. lisa nye feveret kupas nenas! suka sgt sbb lisa suka makan nenas. cicah plak dgn cili n garam.. pergh terliurrr~

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghh...mmg superb kan? jaa pon suka!

      Delete
  12. i suka makan n suka gak kupas. tp takde lah selicin mcm ni.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer try licin kan....baru x rasa gatal tau..hehe

      Delete
  13. wahh..cik jaa ke wat ni..rjinnyer..
    yaya taw mkn je.. ;p

    ReplyDelete
  14. nenas? dah lama x mkn.. sejak dah kawen..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo kalo boleh elakkan...mana tau kalo2 peknen kan..nanti tergugur pulak...org tua kata nenas ni tajam.

      Delete
  15. saya suke makan je...kupas tak suke..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ler kupas ni nenas ni susah siket, tp kalo kena cara..mudah jer. :)

      Delete
  16. pergghhh..mmg bersenilah tgn jaa ni... :)

    ReplyDelete
  17. hehe...ape citer nyer? nenas tu masham eh? hihi

    ReplyDelete
  18. kite tahu makan je..tak reti ar nk buat cam gitu..hehe

    ReplyDelete
  19. mmg tahu mkn jer hahaaa..ngaku habis :p

    ReplyDelete
  20. tak mkn nenasssss. hehe. nak kupas nenas lagi lah tak mungkin kot. ;)

    ReplyDelete
  21. wahhh...kalu tirah mesti ada mata hok tertinggal...hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...