kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 September 2012

bloglist ramadhan, tamat!



*sticky post*
 

F.Y.I : bloglist ramadhan dicipta setelah jaa join segmen abg ben.

hari ni, jaa nak bagitahu yang bloglist itu, sudah tamat! 5 blogger dari bloglist ramadhan akan dipilih utk diletakkan dlm bloglist baru. Bloglist last 2012 (bermula next week) sehingga ke penghujung tahun ini. terima kasih pada anda semua yg sudi terjah jaakechik corner yer!


5 blogger terpilih utk Bloglist last 2012 




NOTA : nak duk di Bloglist LAST 2012 jaakechik?
(konfem dapat)

syarat mudah :

buat entry :  jaakechik OFFER bloglist utk dua bln!
letak header jaakechik corner. (linkkan ke entry ini)
tag 2 rakan blogger lain.
kirim ENTRY URL itu ke entry ini.

32 comments:

  1. waa.. menarik2 :D leh try ni.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlayak..hekhek.. guraun jer..pet kan dah ade kt bloglist jaa tu....xkn padam punya! haha

      Delete
  2. Terima kasih Jaa krn masukkan link KM7 dlm blog list jaa tu.Terharunya...thanks a lot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...hope km7 suka! tu sbg tanda pghargaan selalu terjah sini..hehehee

      Delete
  3. cheery nak join

    http://ctcheery87.blogspot.com/2012/09/jaakechik-offer-bloglist-utk-dua-bln.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu for join jaa akan update bloglist nanti

      Delete
  4. wink2..link blog anda mmg tetap di bloglist nur.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ler ngn blog cik nur..ade jer kat sini..xkn padam punya..hik

      Delete
  5. waaa.. mekasih Jaa.. blog fiza tersenarai ") Blog Jaa ada jugak di Bloglist fiza :) ..

    ReplyDelete
  6. thanks kak jaa pilih baby yg xcomel ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 dear..hehehe...tanda terima kasih jaa sbb selalu terjah sini...heee

      Delete
  7. wah,,bru perasan blog kita dlm list rakan blog..takpe..masukkan blog kak jaa jugak kt bloglist kita..nti usha2 la eh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama ada kat situ..hehe...btw tengkiu jugak utk u dear..hehehe. sama2 support!

      Delete
  8. already in list kan? hehe. aritu tak dan nak join pun segmen ben ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe tggu segmen lain pulak nanti ek.... link cikgu dah lama kat sini, xkan padam punya... :)

      Delete
  9. dah listed ni boleh join gak ke? tamak betol cik na. hehe..

    ReplyDelete
  10. Tq Jaa coz pilih blog abah Akiff yang ntah hape2 tu... terharu rasanya... TQ TQ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tanda terima kasih jaa coz sudi terjah sini..hehehe

      Delete
  11. woww... x sangka... rupanya dah terpilih utk bloglist sini rupanya... baru perasan...
    Terima kasih jaa..... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2. tu tanda terima kasih jaa sbb selalu terjah sini..hik

      Delete
  12. boleh je jaa .. mggu dpn pn bulehhhh .. hehe . bila2 masa jah asalkan oyak awal2 .. jgn lupa msg mee dekat num yg mee bagi..

    ReplyDelete
  13. best laa kalau dapat dok kat bloglist...jaaa..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...