kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 September 2012

CONTEST SEGMEN : Bersama warna kegemaranku




Kali ni jaa nak join contest dari Chot ! jaa di tag oleh Dedeq dan turut di pelawa oleh Chot sendiri hari tuh. so, hati terus terbuka nak join....korang pon kalo nak join klik jer banner tu okeh. tarikh akhir 30 sept 2012.

WARNA KEGEMARAN jaa ialah MERAH !! merah menyala/terang. hehe. kenapa merah? sebab...aii suka merah laa...lalala... tak caya?? nah, bukti :




psstt2x : bukan ni aje, ada byk lagi tapi risau nak upload byk2
takut diserbu dek L.E.M.B.U nanti....muehehe....
                 

untuk segmen ni jaa nak tag blogger ini : MASHA , PECINTA PINK , 9NOL4 hehehhee... yang lain jgn marah yer....jgn jeles2. nak join klik jer banner tuuu. dan kalo perasan, di header pon jaa berbaju merah jugak tauuu....ngeeee......


22 comments:

  1. merahnya mak ngah. huhuhu..
    tp sesuai jaa pakai merah. kalau cik na tak berani nak pakai.

    patutla aritu cik na tergerak hati nak buat coklat kaler merah. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik na x berani pakai merah? jaa suka merah tau. coklat chic na hari tu pon menarik sgt ngn kaler merah yg garang tu...hehe

      Delete
  2. amboi kemain merahnyeee makngahhhh ... hehe

    good luck :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari ray....eh..silap..
    selamat bersegmen jaa..hehehehe

    ReplyDelete
  4. haha...yeala...kang Lembu bukak blog tengok ada bnyak kaler merah kat sini habislah kak ja'a kena tanduk....kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaa...lembu pon ada blog, sape tau kan? hehe

      Delete
  5. wah kemain merah makngah. nak duit raya sikit :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. pebret kaler tu..hihi... nah duit raya.. 1sen. boleh?

      Delete
  6. COMEINYE KJAA PKAI MERAH.. "MERAHNYERRRRR MAKJAA" HIKHIKHIK

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....tengkiu tag jaa hari tu yer dedeq!

      Delete
  7. good luck....merahnyer makngah...klass kau jaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelass laaa sgt...hihi. btw tengkiu yer.

      Delete
  8. follow dr segmen sme..follow aten balik tau..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok...tunggu jaa akan menyusul nanti....

      Delete
  9. senarai peserta telah diupdate,bwre sini untuk cari pemenang pula.. :)

    http://chot91.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-contest-bersama-warna.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...