kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 September 2012

hot dog angry bird?


salam dears. hai, sihat ker? jaa nak share satu benda baru yang first time jaa jumpa. maybe antara korang memang dah biasa, tapi bagi jaa ni memang unik! HOT DOG ANGRY BIRD! <--- first time tgk ni, teruja!


cer cari hot dog angry bird kat situ.....
ada tak??

v

v

v

v

v

cari laa betul2....celik mata luas2! tgk dlm bulatan tuh...
 hahahhahaaa.....ada kan? jaa tak tipu laaa...tu mmg hot dog angry birds!

v

v

v

v

v

v

tak percaya? mehh kita ZOOMMM siket.....
tadaaaa.....hehehhee....cute kan? 

korang dah penah makan tak HOT DOG ANGRY BIRDS ni? serius memey comeyy. cute! mesti rasa sayang nak makan. hehehe. tapi jaa tak beli pon hari tuh, sebabnya.....adalah sebabnya... tak leh bagitahu...huhu...... rege pon lupa nak tnya! sayang seribu kali sayang....... 

21 comments:

  1. pernah jugak jumpe...bese la..angry bird kan famous...haha..lepas ni nak request muka saya la...hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha ada jugak angry bird kan..budak2 pasti suka nie

    ReplyDelete
  3. lorr..angry bird dah jadi hot dog..hahahaha..
    sabo je lah....

    nape jaa xbeli..sebab apa ye..?hihihi

    ReplyDelete
  4. wah..kreatifnya penjual tu..hehehehe

    ReplyDelete
  5. peh! hebat habis penangan angry bird...kalau makan ada rase nak angry tak? kekeke

    ReplyDelete
  6. Wahhhh. ada jugak hot dog angry bird ye. nampak sedapppppp..

    ReplyDelete
  7. pernah nmpk kt bazar harituu. sayang nak makan sbb kiut miut! :)

    ReplyDelete
  8. first time tengok ni. cemana la agaknya diorang buat ek.

    ReplyDelete
  9. eheehehehhehe comel gile bile dah jadi makanan.kalo angry bird dlm game tu huduh rupenye.hahaha

    ReplyDelete
  10. erm....flavour ape tu..ketam ke, udang ke,ayam ke??? takut gak nk mkn benda len dri len ni..hehehh...jakun katakan..

    ReplyDelete
  11. comel jugak. hehe, x penah jumpa lg takat ni ^^

    ReplyDelete
  12. comel jugak. hehe, xpenah jumpa lg takat ni ^^

    ReplyDelete
  13. Ni rasa beli pun sayang nak makan sebab design dia comel.

    ReplyDelete
  14. alamakkkkk die dah upload dulu. huhu. ingat kan upload jugak. ade jumpe 2 bln lepas kat bangi. ;)

    ReplyDelete
  15. mmg comel... penah tgk dah jaa..ada jek kat kl ni...hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...