kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 September 2012

JOM MELOMPAT !!


ekceli jaa terjumpa folder gambar2 lama. almost 3 years ago! huishh...lama giler dahh.... dah boleh frame kat muzium dah ni...ekekeke.....tapi disebabkan pic tu very nice and byk kenangan yg manis...jaa terasa nak tepek jer kat blog usang jaa nih...untuk kenangan di hari tua...hua..hua..hua....


jaa nak buat gambar 'melompat'
tapi, tak menjadi laa...huhu.....
nak try lagi lahh! 1,2,3 lompaat!


orang lain dah lompat tapi...
aku still tak menjadi laa...susahnya!


huh, sedihhhh wehhh... 
nape aku tak gheti2 lagi melompat ni??
my en.suami ngn adik ipar sibuk duk wat gaya yg ntah hape-hape!


saat melompat tu hampir menjadi,
ada jugak jenis yg bengong duk halang gambar
sabar je lah!


macam2 gaya ado.....yg mcm rupo beruk matyeh pon ado heh...
dan yang paling huduh pulak opkos laa aii....
asyik tak menjadi jer...rosak terus gambar orang lain!

guna kamera murahh gitu laa kekdahnyaaa...huhu....
tak reti nak agak time utk klik kamera 'saat lompat' tuh
aii betul2 kecewa, berpeluh ketiak,tapi tak jugak menjadi! 
last2...meh aii jadi photographer jer laaa...hurmm... 

 

haa...tengok bila aii takdo
comeyy jer gambar, sume berjaya melompat! <---- pandai kan aii snap!


v


v


v


v

tak boleh jadi niee...
aii pon nak try lagi sekali laaaa

v



v



v



satu.....dua...tiga....



heyaaahhhhh....




yeeeeehaaawwww....MENJADI lorhhhh......
berjaya , berjaya , chaiyyyokkk!!
my en.suami tak jadi melompat, terkezutt aii dah berjaya!!
tinggi tuuuu aii lompat!! <----  feeling bak superman!



p/s : cer teka kat mana lokasi kami melompat ni??

17 comments:

  1. hehe, tahniah sebab berjaya melompat akhirnya.hihihi

    ReplyDelete
  2. hahaha.. mcm kanak2 riang lak smua.. kalo katak tgk ni mesti nk join sama melompat dgn jaa.. haha

    ReplyDelete
  3. mcm dekat cameron highland je..betul x jaa..?
    nur xpernah tangkap pic melompat lagi, tgk pic jaaa ni, rasa teringin pula..huhiihihihi

    ReplyDelete
  4. hahaha ~ klakar lah.. > xdpt teka lah, kat ane.. hehe

    ReplyDelete
  5. lompat jgn tak lompat..hehehee
    ermm...tak tau la kat genting kot..hahahaha

    ReplyDelete
  6. yea!!!!!!!! pandai pun lompat...xpandai gak kena g tadika balik ni...main lompat bintang lak...hihi

    ReplyDelete
  7. awat pose jaa semacam je tu? hehehe.. org lain sume melompat. tapi tahniah, akhirnya berjaya. hekhek..

    kat ne eh? ntah la. bukit fraser kot. huhu..

    ReplyDelete
  8. hee...kalo nana sampai sudahla xjadi:)

    ReplyDelete
  9. kiranya ni gmbr kak jaa masa zaman muda2 la ye...

    ReplyDelete
  10. hahaha kelakar.. brapa kali try tu. kalau berlakon tu "cut" byk kali tu.. :p

    ReplyDelete
  11. kihkih...wah kemain..lompat2...nk join lompat gak..hehe

    ReplyDelete
  12. hamboihhhhh. ni skill lame dah kan. hee. mase kawen pun sibuk nak bergmbr melompat. ;)

    ReplyDelete
  13. punya la semngat lompat kan.hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...