kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 September 2012

kemana menghilang?


salam sejahtera untuk semua!

lama jaa menyepi. ada yang rindu tak? ekekeke
jaa tak kemana pun. ado dalam kelate lagi ni
masih hidup dan sihat walafiat lagi...kikiki...

ekceli, 3-4 hari lepas jaa sibuk ngan majlis kawin
sape kawin? sabar le nak bagitahu la ni
adik jaa yang kawin jumaat lepas.
tu yg busy siket duk prepare utk wedding dia
3 hari bertapa di rumah mak jaa
memang langsung tadak masa nak hadap blog

sebelum tu jaa nak say sorry to chic na coz
jaa betul2 terlupa nak invite dtg rumah mak jaa
terlupa ada rakan alam maya yang sekampung
kuikuikui....sorryy ya chic na, betul2 kelam kabut laaa...

majlis kawin berlangsung biasa2 saje
simple but meriah!
gambar2 majlis kawin tu jaa update di next entry yer...
hari ni busy lagi, nak gi kemas umah mak jaa pulak lepas balik keje

curi waktu rehat, utk update..ekekeke...


~ babai, i lebiuu bebeh ~

16 comments:

  1. hai,sy pemenang dari segmen jaja sutera.. no 19..

    ReplyDelete
  2. Kalau bab kenduri kawen, memang busy and penat sangat kan..tapi seronok...:-)

    ReplyDelete
  3. silap.segmen husna musfirah..
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-for-ramadhan-and-also-my.html

    ReplyDelete
  4. amboi, comel & cantiknya kak jaa.. =)

    ReplyDelete
  5. igt jaa yg kawin skali lagi . hahaha

    ReplyDelete
  6. huhhh.. cik na declare merajuk sebulan. bermula hari ni. :(

    *patutla ada bau2 gulai kat rumah. hikhik..

    ReplyDelete
  7. kirim selamat pengantin baru kat adik kak jaa yaa :)

    ReplyDelete
  8. heheh.
    busy, kelam kabut.
    sapa terlupa nak ajok.
    tak apo...

    ReplyDelete
  9. kena uruskan mana yg penting dulu..hehe

    ReplyDelete
  10. jaa.. hepi beseday sayang. semoga berjaya dunia akhirat. ;)

    ReplyDelete
  11. mmg buzy kan jaa kalo de knduri..pnah alami hehee :)

    ReplyDelete
  12. oo..uruskan walimatul urus adik rupanya..
    selamat penagntin baru buat adik jaa..

    ReplyDelete
  13. dok sedor pun hilang. hee. sbb diri sndiri pun hilang. ;)

    ReplyDelete
  14. ooo, sekampung ngn chic na rupenye. dekat je la. hehe. leh gather2 selalu. ^^

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...