kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 September 2012

merdeka-raya AADK KELANTAN

ASSALAMUALAIKUM...W.B.T....

setelah byk hari tadak entry. hari ni jaakechik muncul dgn entry bergambar yg giler byk!! so, jangan jemu, scroll down , tengok dan baca sampai habis yek..... hekhek... ekceli ni citer 19 syawal lalu. AADK kelantan wat majlis merdeka-raya!

memandangkan hari ni hari last bulan syawal jaa nak habis kan citer ni sebelum zulkaedah muncul esok.... apa pun jom...layannnnnn......

ACARA BELAKANG TABIR


masih ingat entry gambar nenas jaa tunjuk dulu?
ni ler sambungan cerita nya
jaa kupas nenas tu untuk majlis ini la..hehe
yg terlepas boleh klik SINI

JOM MAKAN DAN MAKAN


macam2 ado heh...nak makan apa? sebut jer.


antara makanan yg sempat di rasa....ekekeke...
banyak tak padan ngn KURUS! <---- mesti korang mengata aku kan?
kalo diikutkan hati dan ikut nafsu terasa nak amik makanan lagi
tapi perut dah kata, NO! huhu...
pening jaa duk usha makanan yg byk tuh

ANTARA AKSI MENGGEDIKSS! T__T


dah kenyang apa lagi, sesi kegedikkan pon bermula
hehehehhehehe, berlagak cam retis!

saje jer snap byk2
nak tayang dalam blog, aii kan ada blog! hihi.
^__^
teruskan scroll lagi dan lagi ya...

BERSAMA PENGARAH AADK KELANTAN


pic bawah tu adalah ofismate jaa
tak ramai, 10 orang jer termasuk ketua unit (kemeja kuning)
yang berbaju kurung pink tu pulak Pengarah AADK Kelantan
Pn. Suriani bt Mustapha
gojes kan? hahaha <--- ayat kipas!


first time makan pavlova! heheh! <--- jakun!


pavlova memang sedap tau. cuma rasanya sedikit manis.
berkerak diluar, lembut dan sejuk didalam.
best! rasa macam span <--- jakun lagik!
ekekekke


 
nota kaki :
Selamat Hari Malaysia utk semua!!


~ cerita tamat setakat ini, terima kerana meluangkan masa anda ~

klik like kalau suka!

26 comments:

  1. gotong royong prepare dessert ke jaa? huhu..
    terliur je tgk mknn2 tu. nyummm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hok lain sume booking. buoh2 colek jer kena koyok sdiri...hehe

      Delete
  2. gambar byk,, boleh muat satu album. hehehe

    ReplyDelete
  3. meriah betul majlis tu kak.. hehe, org kecik ni memang kuat makan =) kita sama kak,

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey meriah...buleyy mkn macam2..hehe

      Delete
  4. meriah.dapat makan ramai2 mcm ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setahun sekali jer dpt merasa majlis mcm ni...

      Delete
  5. meriah giler tu....
    best sangat kalau melibatkan acara makan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. jrg2 jer ada majlis gini...masa ni ler bulh pulun mkn manyak2...hehe

      Delete
  6. Untungnya badan mcm jaa ni, makan byk pun badan maintain gitu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa ni dah terlebih keding dah ni sis...hehehe... jaa nak gemok!

      Delete
  7. huyooo pavlova!!!
    my favourite... =)

    ReplyDelete
  8. Meriahnya merdeka-raya ADDK Kelantan. Kerja kt ADDK ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey meriah. yupp anjuran jabatan jaa ler tuu...

      Delete
  9. make banyokkk .. tuan kecik jahh .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dah kata jgn mmengata td....hahahhahaa

      Delete
  10. ya Allah meriahnya dan yg lebih penting BNYKNYAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKANAN!!!! kalau ena ada, tak tahulah nak makan apa.. hewhew... semangat! comey je sis ni..awwwwwwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey meriah mcm pesta makanan pulak..heh...comey ker? ahaks malunya jaa (perasan!) hiks!

      Delete
  11. Replies
    1. hehehhee..sekali sekala berpesta makanan!

      Delete
  12. aktiviti menggediks cam retis tu haruss Jaa..haha
    baru lengkap kan..mknan pun nmpk sedap2 belaka :)

    ReplyDelete
  13. teringin jugak nak mkn pavlova tu. tapi belum ketemu. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa...sianya dear.... kat kali ni rege dia lebih kurg 30-35 kalo xsilap...ramai tgk org jual di fb....

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...