kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 September 2012

nuffnang ooo nuffnang


 

salam..... tgk tajuk pon dah tau kan? jaa nak pujuk rayu encik nuffnang nie...huhu... agak2 kalo wat entry macam nie, dia makan saman tak? dia akan bagi CPUV (BE) tak utk blog jaakechik corner nih? huhu....sedihhh wehhhh....

encik nuffnang oiii...kasi ler CPUV utk blog aii ni 5 KETUL....muahahaha!! kalo you kasi, opkos aii lebih sayang you ketat-ketat tau. ntah2 encik nuffnang jadi meluat ngan entry nih kan.....? ekekeke.... 

jaa bercita-cita utk nak cashout churp-churp ngn nuffnang hujung tahun nie. ada sape nak bantu? kalo nak bantu meh ler pakat klik-klik.... ngeeeee..... >_<


p/s : jom tengok --> apa kelebihan ada blog

26 comments:

  1. harap2 dpat la nanti tu..
    nik lama dah tak check nuffnang.sebab kalau check pun mesti tak byk.so abaikan jea la..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg le kan..kdg2 cam putus asa..tp nak jugak try..heeee

      Delete
  2. hahaha..ada rezekinya tu kak...Nuffnang terharu dh pasni gaya yer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuff x tgk pon rasanya..kalo tgk pon mahunya muntah ijau..haha

      Delete
  3. insyaAllah.. harap blh cashout.. :-)

    so, sy tlg klik2 lah :-)

    ReplyDelete
  4. teruskan usaha gigih... moga berjaya...

    ReplyDelete
  5. kalau dah cashout..jgn lupe blnje blnje..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh. jaa belanja 'water stone zero' aje ye. aci tak?

      Delete
  6. amboi .. surat layang ke ap neh .. hehe

    ReplyDelete
  7. membodek nampak. dah cash out nnti jgn lupa blanja kat Captain Restaurant. hehe..

    klik2. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. captain tu mahal giler la chic na oii...takkan ku singgah punya laa...hahahahaaa *mahal gile vavi*

      Delete
  8. akak, sy penah je buat entry cmni.. hehe.. hantar tiket pun berkali2 tp haram seketul BE pun tak pernah dapat. sabar je la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...kdg2 rasa give up and kunciwa aje..huhu

      Delete
  9. heheh.

    tak apa, nanti dapatlah tu.
    dah ada berapa rm dalam nuffnang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH ler kan...malu la nak cakap..sbb sikit gilooo etek! hahahaha

      Delete
  10. waaaa...lps cash out tue..ingt2 la tirah nie...hihi

    ReplyDelete
  11. hihi... entri mintak kesian ni dear... insyaAllah nnti deqla klik2 k.. :)

    ReplyDelete
  12. haa..meh nur bantu jaa ..
    moga hujung tahun ni jaa boleh cashout.. :)

    ReplyDelete
  13. jom2,kita pakat2 klik duit tabung kt jaa...:)

    ReplyDelete
  14. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  15. sokmo je klik bile dtg sini. best of luck. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...