kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 September 2012

ORANG MISTERI GEGAR @ thr gegar!


Fenomena Orang Misteri Gegar (O.M.G) berjaya menggegarkan
Seluruh penduduk di pantai timur pada edisi pertama yg lalu.
namun…….

Setelah 3 bulan berlalu,
Orang misteri gegar kembali menggegarkan pantai timur!!
Ini adalah edisi kedua. Bermula 2 september 2012!!
Jom sama-sama menjejaki orang misteri gegar....


Anda akan mendapat ganjaran wang tunai sekiranya berjaya menemui OMG.
Untuk maklumat lanjut mengenai pembayang lokasi OMG
sila dengar radio THR gegar  atau dengar online di : http://gegar.thr.fm
anda juga boleh melayari facebook THR gegar untuk maklumat lanjut!

FREKUENSI THR GEGAR
kelantan       -   88.1 fm
kuantan        -   88.8 fm
terengganu   -   106.8 fm

Cekidouttt!! Semoga anda Berjaya………..

10 comments:

  1. jaa pendengar setia THR ke? huhu.. good luck cari org misteri. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer chic na, kat ofis, dlm kete, hahahhaaa.... suka sgt ngn dj mek zura!

      Delete
  2. menarik je stesyen radio tu.. mcm hot fm ke jaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurg mcm hot fm kelate...hehe...

      Delete
  3. dan semoga jaa berjaya.. nur pertama kali dengar ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jaa xpenah jugak cari. cuma kalo dgr klu tu mmg teruja jer nak cari...tapi x ter'cari' pon..hehehe

      Delete
  4. pertama kali dgr jugak. jarang dgr radio. hee.

    ReplyDelete
  5. oh..tak pernah dengar..baru ni dengar...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...