kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 September 2012

scott emulsion CHAMPS


scott emulsion CHAMPS
korang pernah guna produk ni tak?


jaa mula beli produk ni sejak umur fikri 10 bulan. (after raya)
disuggest oleh doktor Klinik Abdullah & Fatah.
masa tu jaa bawak fikri terkena cerry berry
doktor kata baik untuk kesihatan baby dan untuk
menghalang dari mudah terkena penyakit demam, selesema and etc.
alhamdulillah, scott emulsion champs ni diterima ngan baik oleh fikri.
suka aje dia. maybe sebab ia berperisa oren kot!


"tengok, saya sihat dan kuat! sekarang,
saya sudah boleh berdiri sendiri, berjalan jer tak buleyy lagi
hehe. doakan saya cepat berjalan yer!"

anda pon boleh la cuba dapatkan scott emulsion ni untuk anak anda. harga pun murah, RM13.00 shj. jaa bukan berniaga ok, tapi saja nak berkongsi ngan anda jer... sharing is caring kan??  heeeee....

15 comments:

  1. scott ni mmg sedap..kita amalkan pun boleh jaa... :)

    cepat jalan budak comei..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. jaa x suka ubat cecair...even ubat batuk pon mmg jaa xpenah telan..hikhik..ajar anak kita sendiri xmkn, aci tak?

      Delete
  2. xpnh makan, tp slalu tgk iklan kat tv..heheh

    ReplyDelete
  3. kecik2 dulu makan scott emulsion tapi dulu xde yg champs. huhu.. bagus scott emulsion. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje jaa nk bkongsi ngn readers jer..hehe

      Delete
  4. go go go fikri. tatih jln cepat. nnt tgk la bile dh dpt kaki nnt. ligat. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah, x sabar nk tgk dia bjalan...mesti terkedek2...

      Delete
  5. ooo yeke... sy xpnh try lg utk ank sy scoot ni.. lnkali kalu perlu leh beli.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la try... murfah siket dari yg brands fisherman tu kot (jaa x penah beli)

      Delete
  6. alesya pon minum jugak...:) selera makan die pon meningkat..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope begitu lah. sbb risau gak. makin hari fikri makin lasak, takut berat badan x naik, sbb makan pon dah kurg.suka sgt bmain2.

      Delete
  7. sejak kecik agi mak ayah kasi benda ni, saya tak suka sgt cos oren dy kuat sgt,, mak ayah saya pn mkn bnda ni..hehe.. smpai skang, lau rasa tak sedap badan sikit pn, family sy akan makan sct emulsion ni, kecuali saya la,,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa sendiri pon mmg tak penah mkn, sbb tak suka ubat jenis cecair..tak tertelan dek tekak! hehehe

      Delete
  8. Assalamualaikum wr wb

    Iya obatnya bagus, anak sy cocok, saya mau minta tolong boleh nitip beli soalnya di Indonesia tidak dijual. Kalau bersedia mohon email saya : fitriasari.sattar@yahoo.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...