kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 September 2012

sidang video pjj usm di pusat wilayah


hari ni jaa nak share suasana sidang video PJJ semalam. dulu sebelom apply, ingatkan kuliah macam kuliah biasa2 tu. rupenya kitorang just berhubung ngn lecturer melalui sidang video jer. (live dan boleh bersoal jawab jugak). sekali tgk, ala-ala 3G gituuu...huhu. kelas pon hanya sebulan sekali shj.

tetiba hati nervous!  'alahai susahnya wat PJJ ni'   

pjj usm, sidang video pjj usm, pusat wilayah kota bharu, kelas pjj, telesidang pjj usm, e portal, cara belajar pjj, tips pjj usm,
Kampus USM Wilayah Kota Bharu, 01 september 2012.
  
terasa seolah2 macam tgk rancangan TV kat umah jer. ape2 hal berkaitan, mesti melalui E-PORTAL. kena alert dan login sokmo! tak boleyy missed. sebab melalui  e-portal jer pensyarah akan sampaikan apa2 info, modul, assignment dan hal2 lain.

sidang video ni pulak, disiarkan secara live dan di tonton oleh seluruh pusat wilayah serentak! (nak jimatkan kos kot) thats why ler yuran pjj di usm antara yang paling murah di malaysia! huh!

jangan tak tahu, yuran PJJ ni bukan dibayar setiap semester. tapi dibayar sekali setahun. jumlahnya hanya seribu lebih jer....dan pengajian jaa selama 4 tahun (ijazah sarjana muda sains kemasyarakatan) just RM6 ribu sahaja! murah giler kan??

siapa yang berminat nak wat pjj di usm boleh le ushar di --> https://pohon.usm.my
sama2 kita perbaiki tahap pendidikan untuk masa depan yang lebih cemerlang!


related post about pjj usm :

9 comments:

  1. banyak syok kelas sebulan sekali je. hehe..
    cik na kalau sambung nak buat fulltime sebab banyak kelas amali.

    ReplyDelete
  2. murah giler degree kat usm? biar betul!!

    ReplyDelete
  3. Assalam, waaaaaa... seronoknya kalau mcm tu...

    ReplyDelete
  4. wah.. macam tu ke... canggih. and murah juga.. menarik tapi mesti susa kan..

    ReplyDelete
  5. serius murah cmne?..master ada x?.eca ingt hbs ijazah ne nak sambung master trus.

    ReplyDelete
  6. wahwah. mcm syok jugak blaja cmni. tak pernah rase pun. ;)

    ReplyDelete
  7. teringin, tapi belum ready..sbb otak dah beku..hihihih

    ReplyDelete
  8. bila baca apa yg di paparkan oleh cik jaa ni,, terasa mcm best saja... tapi umur dah menghampiri status warga emas.. boleh lagikah otak yg tepu ini jadi cair.... tapi bila lagi nak rasa jadi student u kalau tak mencuba...

    ReplyDelete
  9. Ada x pjj untuk ambik diploma?rasa nak sambung blajarla!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...