kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 October 2012

bertatih diusia 11 bulan


salam dears. 
happy tau jaa sekarang. sekian lama menunggu 
akhirnya tiba jugak waktu ini
dah lama tunggu saat fikri boleh berjalan
sekarang untuk 5-10 langkah dia dah boleh dah...
alhamdulillah....


terkedek-kedek bontot dia duk bawak pampers
dia jalan laju sgt, kengkadang selalu jatuh
kadang risau gak kot terhantuk bucu meja ke lantai ke
kang tak pasal2 dapat telor sebijik dua kat dahi..haha..

btw, syukur.....hope raya haji ni 
dia dapat jalan ngan lebih baik lagi laa kan..?
senang maknya nak wat keje dan senang nak bwk jenjalan
ekekeke....



p/s : pic tu snap masa gi teman my en.suami main badminton heee.....


12 comments:

  1. alhamdulillah dah pandai jalan .. amboi jln laju .. mentang2 dah pandai jalan .. hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe. lps ni sakan la fikri jalan. ^^

    ReplyDelete
  3. awal jugak la 11 bulan kan. pasni jenuh mengejar la jaa. huhu..

    ReplyDelete
  4. msti comey tongek2 ngn pampers.. rindu eh dio...

    ReplyDelete
  5. ye ke senang nak buat kerja.

    sepupu kecik wan.
    start dia reti jalan ni.
    makin payah ibu dia nak buat keje..

    gi mari gi mari.
    takut jatuh kat bendul jah.
    kade tu, tak rok nak hambat.
    hehehe.

    comel anak tu.

    ReplyDelete
  6. insyallah xlama xde tgedek2 dah jaa..dah dapat kaki dah stabil tgk dia lari nk kejar pun kdg2 xdpt hehee ^_^

    ReplyDelete
  7. wah cepat nye die dah mule jalan..alesya dulu 1tahun 2 bulan baru jalan...lambat kan...:)

    ReplyDelete
  8. wawawa..dah boleh berjalan..lepas ni berlari lak... siaplah mak ayahnyerr...kena main kejo2.. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah makan maju=)nurulkan si merah jalan usia 11bulan..sofia 1tahun 1bulan=)hehe seronok kan tgk perkambangan anak2=)

    ReplyDelete
  10. wahh... dah boleh jln...mesti comel terkedek2 tu kan..paling best kalo dia jenis x putus asa jatuh bangun dan jalan2 blk...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...