kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 October 2012

besday boy will coming


22hb oktober nanti fikri bakal cukup umur 1tahun
makanya besdayy boy will coming laa next monday...
huwaa...bestnya! si bapaknya tuu... sila alert ya
spend kan duit bebanyak yer... ~paknya pon mula garu kepala

" haiyaa..itu hali aii sulah habis luit, blanja lu itu seclet lesipi maaa... "
"ini bulan dua kali ada besdayy...mau bikin wa bankrupp saja!"
~ jangan gitu laa bang..tak baik tau ungkit...hihihi ~


cepatnya masa berlalu...tup..tuppp...nak masuk setahun dahh



sila tekan LIKE untuk jaakechik corner.

12 comments:

  1. bestnya lahir bulan sama. next time celebrate sekali jelah. save budget maa. huhu..

    ReplyDelete
  2. Omeyyy omeyyy nyaaa ! Cam nk picit2 jeee :3 hehekk

    ReplyDelete
  3. "tah,bang ni, ngan anak bini pun nak berkira" hhehe

    ReplyDelete
  4. waaaa..sudah mau sampai ka besday boy..!
    dah nak setahun ye..

    ReplyDelete
  5. waa seronokknyer nanti birthday boy..makan seclet lesipi...kecik dah suka seclet lecipi...

    ReplyDelete
  6. happy bzday in advancedlah utk bzday boy yg ensem ni.. :-)

    ReplyDelete
  7. nak sambut bday yea. so mkn best2 la nnt :)
    tu yg seronok tu

    ReplyDelete
  8. wah...jap je kan rase anak dah besar..mcm saya alesya dah nak 3 tahun...huhuuu...mcm pk die bb je lagi
    ..hahah

    ReplyDelete
  9. betullah anak2 nie kejab jer besar..nurulni tup2 dah dua.anak num2 umur setahun 3bulan

    ReplyDelete
  10. gi SR, mkn coklat lava. perghhhhhh. sedap. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...