kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 October 2012

CITER DUA JUMAAT LEPAS...


ni gambar dua jumaat lepas, hehe. dah lama. tapi sajer nak wat semak kat blog ni.. ekeke.. masa ni jaa balik ke rumah mertua.... di Gunong Bachok! sebelom tu... meh tengok pic fikri duk ber'jakuzi' di bilik air umah neneknya..


syokk wooo mandi dalam besen!


 feeling mandi pool giteww


 kunun duk ber'jakuzi' ler tew...ekekeke!

 lepas asar pulak kitorang terus gerak ke pantai bachok lak. kunun nak cuci mata tengok pasar malam. hehe. tapi...lupa nak snap suasana pasar malam tuu... ralit sangat duk perhati itu ini. padahal 1 apa pun tak beli.


 letih duk usha pasar malam. kitorang gi minum air nyiur (kelapa). makan ngn keropok lekor and fishball celup tepung...ohh sedappp! sangat syok wooo... sambil hirup udara segar ngn angin sepoi2 bahasa tuu... ~bermadah pulok! kikiki....



tu jer lah aktivitinya....takdak yang menarik pon... hehe... eh korang dah sign up nuffnangX dah ke? kalo dah sign up jangan lupa follow jaa kat sini tau. baru kelmarin jaa sign up. hehehe...

 


klik like kalau suka blog ni.

16 comments:

  1. lama tak mkn kepok lekor... huhuu...

    ReplyDelete
  2. fishball celop tepung tu mmg sdp sis jaa. bnde wajib bli kalau g pasar malam. hihi

    ReplyDelete
  3. ololooo comel je fikri ni berjakuzi.. :-)

    ReplyDelete
  4. tengok fikri mandi dlm besen teringat kenangan kecik2x dulu. smpai pecah besen mak koz skali masuk 3 orang..mana tak pecah..hehe

    ReplyDelete
  5. nasib baik muat dalam besen tu. huhu.. skrg selalu hujan dah xleh lepak pantai.

    ReplyDelete
  6. sonoknya dak kecik tu duk main airrr..!
    geram tgknyaa.!

    ReplyDelete
  7. raso nk berjakuzi jgk eh hihih

    ReplyDelete
  8. bestnyer berjakuzi tu...kemain seronok fikri tu yer...

    ReplyDelete
  9. amboi berendam dalam besen dia....hihi sikit masa lagi da besar tak muat dah jakuzi ni...:)

    ReplyDelete
  10. wahh kelas main jakuzi.hehe nampak hepi dia berendam dlm besen2

    ReplyDelete
  11. lama dah dop gi pasar mlm kat bachok tu.mkn goreg pisang pantai.makan satay pun best jugak situ

    ReplyDelete
  12. sedapnyaaa air kelapa.. ya Allah, im totally craving for it... arghhhh.. btw, seronok tengok anak sis dah kembali ceria.. comel betul fikri... >.< kalau dpt sy fikri tu, memang serangan cium bertalu2 akn ku berikan

    ReplyDelete
  13. alololoooo..comeinya dia...,geram la nina tengok..,nak cubit boleh x?hihi

    ReplyDelete
  14. Geram tgk Aksi berendam tu..comel sgt la...

    ReplyDelete
  15. amboi fikri best nampak dok berjakuzi hehe...
    mkn kopok lekor sedapnyer

    ReplyDelete
  16. haha.. deqla masa kecik2 pun suka berendam dalam besen.. :p

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...