kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 October 2012

di secret recipe, KB MALL


salam dears! hari ni jaa masih dalam mood happy. hehe. korang hari ni ada yg happy tak? ke ada yg bermasalah? kalo yg ada problem tu....mintak cool laa yer... rilex jap ngn baca citer hepyy jaa ni..ekekeke...


 secret resipi, secret recipe, secret recioe kbmall, secret resepi mahal, kek secret resepi, kek keju meleleh, sambut besday di secret resepi, harga kek secret recipe,
 the besday girl yg hepy go lucky!


ok. jaa just nak kongsi kisah happy semalam. semalam kan...my 24th besday! so, hari ni nak citer pasal kisah celebrate nya pulak...heee.....my en. suami belanja makan di secret recipe KB MALL.... ohhh...suko!


secret resipi, secret recipe, secret recioe kbmall, secret resepi mahal, kek secret resepi, kek keju meleleh, sambut besday di secret resepi, harga kek secret recipe,


celebrate ngan 1 slice chocolate indulgence bersama lilin seketul..haha... kitorang celebrate 3 beranak jer. so, order siket saja. pakat share makan. boleh rasa semua. just nak makan kek jer benornya pon....hahahhaa.... kek SR kan sedappp....so nak beli sebijik, kang tak abih. plus pulak regenya mahal. memey tak kan beli laa....keh..keh..keh..... ada jugak order benda lain...




 sepinggan chicken cordon bleu




 semangkuk noodle in tom yum soup




ngan satu beef lasagne




bersama jus apple kasturi ngan chocolate whipped cream




 tu jer la hidangan nya semalam....tapi rege nya..fuhhh...'terbaikkkkk'
RM75.75 kaw-kaw nya mahal...nasib orang belanja! ekekeke




fikri just makan kek, fries ngan ayam jer
abis comot2 jadiknya...hik...hik...




my en. suami gigih menghabiskan makanan
lasagne dia pulun




chicken cordon bleu pon dia pulun




 yang ni pon dia pulun..huh...jgn risau konfem licin
kalo dia ado. melainkan kalo makanan tu tak sedap
memey pot..pet..pot..pet...lerr... 




masa jaa duk makan tuh, staff kat situ cakap
"kak, Ghaddar ada kat depan tuu....pergi ler kalo nak bgambar"
so, lepas makan terus ke meja Ghaddar and snap 1 keping...ngehh2x....
Ghaddar tu pemain import bola sepak kelantan laaaa.....
The Red Warriors!


~ cerita kami tamat setakat ini, tata...titi...tutu.... ~



suka? LIKE laaa......

31 comments:

  1. birthday surprise ke tu jumpa ngan pemain bola tu?
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la kot, haha. jaa minat bola pon benornya.hukhuk

      Delete
  2. korn suke kek2 kat secret recipe.. sedap ooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak gi ni sesama ni korn? nanti belanja jaa tau..ekekee

      Delete
  3. xpernah plak makan selain kek kat scret recipe..

    Happy bufday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pon sajer jer mencuba heee....btw tengkiu ya!

      Delete
  4. heppy bufday kak ;) ..waaa nsemnya ghadar

    ReplyDelete
  5. Bestnyer dpt mkn2...happy bday jaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti laa...plus lagi org belanja lagi suuuko! haha.... btw, tqvm ya!

      Delete
  6. cik eyra pon suka kek indulgence,baru je mkn mggu lps,nma pon pyh benor nk sebut..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pjg sgt namanya....berbelik lidah!

      Delete
  7. mana pict jaa ngan ghaddar? takde ke? hehe.. kira birthday surprise la tu. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde...jaa segan la chic na...hehehee...xsprise mano pon sbb jaa xkenal pon ghddar sbenarnyo...wakakaka

      Delete
  8. wahh..kek tu mmg sedapp..!
    terliur nur tgk air jus apple tu jaa... :)

    ReplyDelete
  9. wah wah, seronoknya... celebrate macam sgt bhgia, yela sambut bersama family tersayang.. wah wah wah, sgt bertuah sis.... !!!! >.<

    ReplyDelete
  10. wahh jmpa retiss tu hehee :)
    sedapnye tgk suami jaa mkn heheee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia sokmo gitu mkn x hengat nak sopan dah.... cam x mkn bminggu heee.....

      Delete
  11. bestnye ad org celebrate bufday. hehe. lasagne tu mcm best je. x pnah try :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapp mmg sedap lasagne tu shu! licin jaa pulun! haha..

      Delete
  12. happy blated bday. hehe. best la ada yang belanja makan. ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu hazfee....hee...best ler jugak.. :)

      Delete
  13. untunglhaaa ad org bnje secret. hehe happy belated bdayy sis :-)

    ReplyDelete
  14. dah cube coklat lava? best wooooooooo. hehe. tapi takleh nak tulis laa kat atas die. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom lagi...coming soon aii will try...heee

      Delete
  15. whipped cream!!! fuhh.. terliur deqla kat sini...huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...