kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 October 2012

eh, gambar lama laa....



salam dears. 
hari ni jaa off day. so, pagi ni memang tadak buat apa pun
hajat hati nak online jap...tapi mood tak 'mari'
plus pulak tengok PC yang penuh ngn folder ntah hape-hape 
yang di save budak2 customer
sakit pulak mata bila tengok screen

so, aii pon mulakan sesi mendelete ler..
ngeh..ngehh..padan muka diorang sume
tapi mesti ler check lu, godek2 lu before delete
kang aii jugak yg nanges bila gmbar penting ilang 

tengah busy duk godek2 pic dalam bmcm folder
jaa tersenyum dan terpaku kejap
eh...comelnya gambar tuuu....lama tak tengok
kena tepek kat blog niwat kenangan seksok

nak tengok tak?? 
meh scroll ke bawah :

 v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


cakkk...!!




 ekeke....
masa ni 2 bulan rasanya kot
lupa dahh.... en.suami sibuk nak main game
jaa pulak ada keje nak buat. bagi kat dia jap
pastu di ajar nya si dak kecit tu pgg joystick lak...teruk!
patut ler anak notti, ikut perangai bapak rupenya.. >__<
~ ampun bangg...ampunn ~




 ni pulak masa umur lebih kurang 2-3 minggu
dulu dia 'mendung'. cam gelap nak hujan gitu ~ikut bapaknya lagik!
skang nasib baik fikri dah bertukar ke musim salji dah
cerah ler sikit kaler nya compare ngn dulu tu...haha...
ikut maknya ler tew...kalo nak tahuu...
muahahahaaa....perasan !!




nota kaki :
oklah babai...tu jer la pic yg nak tunjuk hari ni...heee
 nak ke KB jap ni...balik nanti jaa jenguk blog korang yer.




sila LIKE kalau suka.

34 comments:

  1. pix yang atas tu sweet la jaa..mcm baby kusyuk main games jer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee... cam expert jer gaya nya kan?

      Delete
  2. hehehe.
    biasolah owk, budak kecik ni, ramai jugak hok gelap sikit masa baru lahir..muka pon merah merah lagi.
    lamo lamo.
    putih gebu, geram nak tenyeh pipi tuh.
    hahaha..
    comel anak.

    ReplyDelete
  3. alolo tomeynya. cap besar sangat sampai nak tertutup muka. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa tu kecik sgt dua minggu. loni xpadan langsung nah. kepala dah besorr...ekekeke

      Delete
  4. hihihi..yg si kecik tu pun mcm ia2 je tgk screen.. mcm dia yg main..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm dia jer yg main kan.. padahal kecik kemetot ag... hahaha...

      Delete
  5. tahun bila punya ni.... gambar2 lama ni... syok jugak kalau tgok semula.. nostalgia.. jgn hilang/rosak PC abis dah lerr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa dikri umur 2 minggu ngn 2 bulan heheee..

      Delete
  6. ececeh,pndai ke fikri main 2..
    btw,gambar2 lma mmg bes kalau ditengok balik kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm memang pon, boleh tsenyum sorg2 bila tgk.. ~lucu1 hehe

      Delete
  7. amboi2. kecit2 da ajar men game ae,

    hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar esok2 bila anak pandai kang marah pulok kan? hihihi

      Delete
  8. hehehe. gaya fikri tgok skrin cam da expert je men game kan. comel gle! ^^

    baby2 mmg slalu cmtu kan. ank abg shu pon time kecik mendung, besar ckit makin cerah. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar nk tunggu fikri besar, jaa nak tunjuk gambar2 ni nanti...heee

      Delete
  9. waa.. fikri bkl expert men game mcm bapanya.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa... org nak expert dlm blaja it dia expert main game.... x berfedah laa... hihi

      Delete
  10. comel je ajar anak main game. tak lama lagi boleh jadi pro pasal game la nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... bapak bukak cc leh ler pulun main game byk...kekeke

      Delete
  11. biasanye mcm tu la..masa baby2 je kulit gelap..dah besar sikit cerah la..mmg bertukar kulit kot kan..nak komen lebeh2 deqla xde ank gi...hihi...tak sabar rasanya nak tgk rupa ank sendiri...huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope deqla pon cpt dapat anak nanti..hehe...

      p/s : amalan jaa sebelom dapat anak :
      selawat 3 kali sambil2 usap perut. try ler. kot nak menjadi...

      Delete
  12. nasib baik mula2 ikut bapak dulu pastu bertukar jd kulit mak..so putih la skarang ni kan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... maknya pun tak putih mana gak.... saje jer nak ferasan ..hihi

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...