kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 October 2012

happy 24th besday jaakechik!


hai dears. cer tengok tajuk. nampak hepi kan? opkos la hepi. bcoz today is my besday! huwaa.... sronoknya! best nya! 24th. yes i'm already 24th now! muda remaja lagi kan? ekeke... jgn cuak pulak!

jgn korang mintak tips camana nak nampak muda dari aii udah ler....hehehehe...ferasan! okey..okeyy.... hari ni jaa terlalu hepi tau. tu yang taip entry pon berterabur. tak tau nak ckp apa. speechless!

 
 24thn....tua ke?

mahunya tak hepi. pagi ni bukak jer fesbuk, penuh dapat byk ucapan besday dari rakan-rakan. tak cukup di wall di inbox pon full tau. mana dari SMS lagi..yg calling lagi....ohh... terharu! ~ nanges

ingat jugak korang kat aii eh...? nah amik satu flying kiss jaa kasi tanda penghargaan kat korang.... muahhh!! pagi tadi dapat gak wish dari my en. suami. wahhh suko! pepagi lagi dapat besday kiss ngan muka tak mandi, gigi tak gosok, taik mato pon duk ado lagi...kah...kah...kah.... ingat pon kau ek?

camana tak hengat, kalo hari2 duk mention ayat yg sama kan? muahahaaa..... naik tuli jemu laki aii dengar tuntutan yang sama agaknya...hiks! kalo tak hengat jugak tu memang sajo cari pasal laaa..... mau nya aii mogok wat muncung mulut sebulan...ngeeee.... T__T


~ babai, jaa nak bermuka buku jap ni, heeee ~



p/s : tengkiu pada semua yg wish besday yer!

43 comments:

  1. selamat ari lahir.heee..sy 23..muda setahun je.eceh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu dear.... kira jaa lagi tua laa ni ek? ekekeke...

      Delete
  2. epy besday jaa... wah baru 24 yer..muda sangatttt laaaaaaa... moga jaa ceria2 slalu k.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu mama isha! opkos la muda lagi..heheehhehee

      Delete
  3. happy birthday!!
    may Alla bless you always.amin. :)

    sama umur rupanya kita~~ ^_^

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir ^_^ hihihihi...

    Kalau ada masa, joinlah segmen saya ~

    http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu ya! btw, insyaALLAH ada masa nanti jaa join yer....

      Delete
  5. wah!!selamat hari lahir!!!
    muda lagi upannya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengku...yer jaa muda trang tang tang lagi laaaa...hahahaa

      Delete
  6. EPI BEDAY TO U .. EPI BEDAY TO U .. EPI BEDAY TO KAQJAA .. EPI BEDAY TO U ..

    SEMOGE D MURAHKAN REZEKI ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyanyi utk jaa ehh? alahai bagus nya...btw...tengkiu ya dedeq!

      Delete
  7. Allah selamatkan kamu ! Allah selamatkan kamu !
    Happy birthday sis jaa. Semoga panjang usia. diperluaskan pintu rezeki dan sentiasa bahagia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu for your doa shu.....amin3x....

      Delete
  8. selamat hr jd jaa...bestnya 1 oct...hehe...dpt hadih gapo dr en.suami? hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengku tirah.... hadiah gapo? erkkkk...malu laaa nak citer...ekekeke

      Delete
  9. biar betik!! baru 24 ke? hihi.. rupanya tersgt tua aku ni.. hahaha.. epy besday dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengapa? tak percaya? harus ler percaya,....muehehehee....tengkiu yer deqla!

      Delete
    2. haah laaaaaaa. kan deqla. tak cayeeee. rase mcm kite ni adek adek je. haha.

      Delete
    3. haha. betul la jaa lahir tahun 1988. cuma jaa kawin awal. tu yg nampak tua dari umur kot. ekkekeke

      Delete
    4. haha... perasan muda lak cikgu 9noL4 tu kan...hikhik...jaa syg, deqla mmg dah 29 tahun...tak kesah la nk pggl kak atau x..tp kwn2 x penah pun panggil deqla kak..entah la, sbb deqla kecik kot..x nmpk mcm kakak2..dorg panggil nama je..ikot suka jaa la k, jgn pggl makcik sudah la..haha..tp deqla lebeh selesa dgn nama jew sebnrnya... :)

      Delete
  10. Replies
    1. tak besar mana jugak. ttp ngn nickname jaakechik...heheheeeee btw tengkiu!

      Delete
  11. amboi suka dpt wish dr encik hubby eh. mesti hari ni senyum memanjang je kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos la chic na...senyum pah ke telinga..muahahaa

      Delete
  12. wah wah wah.. selamat hari jadi sis yg ke 24... mcm tak umur 24, nampak lagi muda... apa rahsia?? hehehe... Semoga dimurahkan rezeki.. May Allah bless u and ur family.. hv a blast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..takde rahsia nya...jaa mmg keding dari kecik lagi ena oii..hehehehe..... btw tengkiu ya.. aii lebiuuu.......

      Delete
  13. selamat ulangtahun kelahiran jaa.... :)
    semoga dipanjangkan usia, di murahkan rezeki dan di lindungi ALLAH selalu..dan berbahagia bersama keluarga tercinta...! amin..!

    ReplyDelete
  14. sejajar dgn pertambahan kedut di wajah,happy birthday jaa..Agak2 kalau sy add fb tu awak aprove x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejajar ngn ptambahan kedut? hukhuk...
      try ler add dulu kalo nak tahu.. :)

      Delete
  15. hehe.. hepy besday kak jaa.. semoga panjang umur dan di murahkan rezki dan cepat fikri dapat adik... ehhh,..... hehehhe

    ReplyDelete
  16. Happy belated besday Jaa..Moga Panjang umur dan murah rezeki..Muda lagi rupanya Jaa ni...terasa diriku tua la plak hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa...muda ke? ekekee.... btw tengkiu ya... ala xtua lagi tuu....

      Delete
  17. lah baru 24 .. mee agi tua la neh .. 20 . kihkihkih . ;p

    semoga panjang umor dan dipermudahkan segala urusan .. amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheee..... muda trang tang2 laagi ni...ekekee... btw tengkiu ye dear!

      Delete
  18. hepi befday jaa. matured muke awk. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu cikgu! matured ke tua? ekekekee

      Delete
  19. happy belated birthday akak !
    birthday akak sama cm adik ika la.hohoho

    ReplyDelete
  20. ooooo..muda remaja lagi jaa ni..saya umur gini lom kawin ag..hahahhaa..eh mcm tua plak kan..hahahhha

    ape pon Happy besday Jaa.....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...