kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 October 2012

kami pon tengok....


salam dears..... korang semalam tengok bola Piala Malaysia kat mana? ada yang gi tgk di stadium shah alam ka? jaa pulak semalam just melepak di rumah pengasuh fikri jer.


hajat nk ke skrin besar di stadium KB macam yang kitorang gi masa FINAL FA dulu tak kesampaian sebab en.suami masih belom sihat lagi. demam tak kebah lagi....sob..sob..


umah jaa tv kecik so, tak best nak layan bola. plus lagi takdak orang. just kami 3 beranak, memang tak berapa nak syok la kalo layan kat umah. hehe.


pengasuh fikri jamu penonton ngan mee rebus.... ermmm very2 sedapp tau...! tapi lupa lak jaa nak snap pic.... ralit duk makan. muehehe. bukan ape, aii malu benornya nak snap2... nati org kata apa pulok kan? aii malu!

 

tu pon curi2 gambar amik kot belakang..... takmo bagi diorang perasan.... kikiki.... eh, korang jaa mintak maaf tau, jaa belom sempat balas kunjungan korang lagi ni. masa sangat terhad.... sekeluarga pakat demam. bapak ngn anak sama jer! haruuu weiii!



sila like kalau suka.

18 comments:

  1. hahaha..semangat nih...,tapi nina je xminat bola...aiyaakkk..:)

    ReplyDelete
  2. waaa..memang peminat bola ni....

    ita tak tengok pun..sebab tak suka bola...

    ReplyDelete
  3. nik pun tgk umah jah.adik2 jah gi stadium shah alam.

    ReplyDelete
  4. baiknya tuan rumah. siap jamu mee rebus. cik na lepak dlm bilik je sorang2. org lain semua tgk bola. huhu..

    ReplyDelete
  5. wahh..meriahnya..! waktu kelantan jaringkan gol mesti gamat satu rumah tu kan jaa... :)

    ReplyDelete
  6. rezeki sungguh, mee rebus maley2 jadi sungguh. xkenalim ko tgk bola maley? hihi

    ReplyDelete
  7. jaa ni kira peminat bola la ni :D semangat tengok bola.. hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah kak jaa, tahniah rakyat kelantan =)
    ~moga cepat2 baik ye kak jaa sekuarga

    ReplyDelete
  9. wah bestnya,,,tgk bola rmi2
    Muka Jaakechik ne mirip la dgn isteri abg sppu sy^^

    ReplyDelete
  10. mak aiii..
    dah supa kenduri daaaa
    mesti masa gol tu msg2 mnjerit,betempik kan..hahaha
    boleh byg kan lah :)

    ReplyDelete
  11. wah,,jaa pun minat bola ek..meriah kan? bawu best nak jerit goal..hehe

    ReplyDelete
  12. wahh bestnye sefamily tgk bola..haha..deqla xde der mcm ni..x minat bola.. suka la tu kelantan menang! :p

    ReplyDelete
  13. mesti sangat meriah tengok ramai2 camni

    ReplyDelete
  14. harap makin baik la demam due branak tu ye. maklumlah kelate menang. :)

    ReplyDelete
  15. Aten family tengok dekat stesen kereta api . Hahaa . Sebab tunggu nak mbik kakak baru sampai sini malam tue :)

    ReplyDelete
  16. amboiii meriahnyer suasana kat umah.nurul hubby jer yang nengok nurul tido.hahaha terukz

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...