kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 October 2012

KFC Zinger Double Down is here!


salam dears! jgn marah ngn entry ni ya...
sajer nak up kan nafsu makan korang di tengah malam
pada yang nak ternak lemak tuh, meh tengok.
takmo story panjang. jom layan gambar!

makanan, pjj usm, kepsi, kfc, kfc tesco, makan kfc, menu baru kfc, ayam baru kfc, resepi ayam gorang kfc,

menu baru kepci larr...
korang dah try??

makanan, pjj usm, kepsi, kfc, kfc tesco, makan kfc, menu baru kfc, ayam baru kfc, resepi ayam gorang kfc,

tengok iklan dah meleleh air liur
plus lagi bila tengok entry blogger si cantik dan si manis ini
lagi laaa kecur liur....

makanan, pjj usm, kepsi, kfc, kfc tesco, makan kfc, menu baru kfc, ayam baru kfc, resepi ayam gorang kfc,

jaa pon nak try gakk laaa
sedap ke ehhh??
~ayat eksaited nak makan kepci!

makanan, pjj usm, kepsi, kfc, kfc tesco, makan kfc, menu baru kfc, ayam baru kfc, resepi ayam gorang kfc,

huwaaaa...mengacam nyaaa....
ada yg terliur tak? hihihi
ekceli yg kat atas tu dah selamat masuk dalam perut jaa..okeii.
and dah selamat jadik bahan kumbahan buangan pon... ahaks!

makanan, pjj usm, kepsi, kfc, kfc tesco, makan kfc, menu baru kfc, ayam baru kfc, resepi ayam gorang kfc,

kali ni jaa tak gi kepci ngn en.suami
gi ngan opismate jer... si ana a.k.a mamamia mamacomel!
kitorang singgah kelmarin masa otw balik dari USM k.kerian
ada perjumpaan ngn timbalan dekan
niat hati nak singgah kepci k.k jer tapi ramai lorhh tu yg
melencong ke tesco tu...hihi.

makanan, pjj usm, kepsi, kfc, kfc tesco, makan kfc, menu baru kfc, ayam baru kfc, resepi ayam gorang kfc,

kitorang tak makan berdua jer tau
tapau gak seketul utk en.suami dirumah
kalo tak beli, kang ado jugok yg meroyan nanti...ekekeke...
buatnya nanges hentak2 kaki, aii gak yg haruuu...
mana nak cari malam2 buta ni....kepci jauh ngn rumah lak tuu...
kang tak pasal2 dia nanges kuar lagu dangdut..huhu


 **********************************************


balek umah,
jaa ckp ler beli kepci baru utk dia ~dia peminat tegar kepci tau...
pastu dia duk tahan macho kunun :  " abg tak lapar lagi... "
padahal mata duk jeling2 isi dalam plastik tuh... ~nyampah!

makanan, pjj usm, kepsi, kfc, kfc tesco, makan kfc, menu baru kfc, ayam baru kfc, resepi ayam gorang kfc,

tak sampai seminit jaa masuk ke dapur
berdesupppp...laju jer dia sumbat masuk mulot!
chaitt...burok perangai!
ingat aii tak tau ka? aii intai balik pintu tauuuuu.....
muahahahaa... ~si bini lagi burok perangai.
siap tahan lakinya nak makan semata2 nak snap pic...hahahhaa....





jom klik LIKE untuk entry ini.

44 comments:

  1. nak kena try ni tak le jadi ni

    ReplyDelete
  2. mekdi baru 4 hari buka kat pengkalan chepa. jom :) tapi sekarang ramai orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu. tapi belom singgah lagi. jauh gak dari umah jaa tu. kalo kebetulan ke p.chepa leh la try nanti..heh

      Delete
  3. sedapnya nmpk!!kena try nih..kena try;p

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. opkos best bagi pggemar isi ayam (dada). jaa suka bhgian tulang. so, muak ler sikit.

      Delete
  5. nama burger tu macam nama gusti smackdown, hukk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak lawan nama 'samurai burger', mekdi kot. hehe

      Delete
  6. Okay, im craving for that!!! ena tak cuba lagi!!! Lapau tengah malam ni... huaaaaaaaa.. sampai hati akak.. =P sweet la akk dengan suami.. yawwwwwwwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory la yer..haha... menjadi kan entry jaa kali ni utk up nafsu mkn korang...? ekekeke...

      p/s : sweet ka? ~malu!

      Delete
  7. waa... best2, nk kena try nih,,ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bilo ok gi try tu tirah? nok ikut etek lar..hehe

      Delete
  8. Replies
    1. mestii...kalo bab makan...aii ok jer..hihi

      Delete
  9. Salam kenal ja...:) mkn kepci ye..Heheheh...nk try jgk la yg terbaru tu nnti...hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal gak... tengkiu follow sini..sat lagi jaa terjah sana yer...

      Delete
  10. jelesnyer aku!!!!minggu ni xdpt gak leh meroyan aku..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....selamat menjeleskan diri ya... kah..kah...kah.... jaa try ni pon gara2 terliur ngn entry cheery la.. hehe

      Delete
  11. nak kena try gak ni.tapi kena bawak balik.kalau mkn kat situ mmg sah2 takkan abis..hehe
    nampak mcm besar jea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pon tak habis gak, sbb muak sikit penuh ngn isi dada. jaa suka part yg tulang2 jer..hehe

      Delete
  12. tau tak..tak puas hati nurul bukan apa.tgk org ramai dok post ttg burgernie tapi nurul tak dapat makan.sedih sangat..minggu lepas semata2 g kpf nak carik burgernie..g kt kfc pkns bangi2..mmg sedap kfc situ tapi carik2 burgernie tak dok?kenapa ek jaa??gaknya habis promosiker?HUHUHUke ada tempat2 yang tak dok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah xtau lak jaa kalo betul kfc wat mcm tu. pelik la kan, kalo sstgh tmpat tu x ada. iklan bagai nak rak... kesian customer! skangn ni iklan tu ada lagi. belom tamat lagi.

      Delete
  13. wow...kepci sodappnyerr...ant fvorite nyue gak tp xcuba ag double down..rkn ofis ckp sebab coz lunch dia asyik g kepci lunch..sampai begitu sekali... tp nyue je xmcuba ag...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rege dia RM9.95 kalo x silap sekali ngn air. tap berbaloi sebab besar gak la...hehe

      Delete
  14. deqla pun dah try... boleh tahan bestnye...hihi...teringin nak lagi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa cukup ler try sekali sajo. dia guna part isi dada shj. muak sikit lar. sbb jaa pggemar part tulang jer..hehe

      Delete
    2. deqla pun suka bahagian tulang...tp yg ni maybe ada keju tu yg suka..tp kalo dah kenyang mmg x lalu la nk mkn sbb muak jugak kan...

      Delete
  15. sampai time lunch.. sangat la menggoda jiwa

    ReplyDelete
  16. jaaa...saja tau..datang lak tengah hari ni..mmg bergangnam style la perut nur ni..lapoo..!

    ReplyDelete
  17. kena try jugak ni. haha. xleh jadi tgok sis jaa mkn x ajak :D

    ReplyDelete
  18. Teringin laa nak makan menu baru tue , tapi tengah bajet xada nie . alahaii kempunan dulu larh . Hahahaa !

    ReplyDelete
  19. Adoi mmg tak tahan..menggoda betoi bila baca entry ni..mlm ni gak nak pi try..

    ReplyDelete
  20. uhhh.. belum try lagi. tak sempat2 nak singgah drive thru. malu nk mkn kat kepci. nnti kena nganga luas2. haha..

    ReplyDelete
  21. da try! sedap. cuma spicy. kalau ori, lagi masyukk! :)

    ReplyDelete
  22. nampak sedap menu bru.. bila nk p makan xtau :D hehe

    ReplyDelete
  23. Macam teringin je ni...nk try jugaklah ptg ni...

    ReplyDelete
  24. dah mkn semalam. hehe. gmbr tak dan nak snap. lapor bebenor. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...