kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 October 2012

maggi goreng for supper


Salam dears!
jaa bersiaran di tengah malam just nak tunjuk megi jer
hahahhaa...jemput ler terliurrrr malam2 ni yer...
sedap..sedapp..sedapp....
slurppp...slurppp!!


comot nya megi ni...hukhuk...
jangan korang mintak resepi pulak yer
main campak2 jer nih....
muehehehe......



~ babai, aii nak makan jap nie... ~



selamat malam....

24 comments:

  1. hamboii..tayang je ke..? idok ke nak bagi sikit..tgh2 hujan ni lapoo.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik ler shu...ada lagi 2-urat yg melekat di kuali tu..yg lain dah licinn....hehe

      Delete
  2. sodapnya maggi goreng. abis ke tu mkn berdua je? hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gerenti abis. jaa ngn suami kaki meggi!

      Delete
  3. ceyyyy nmpk cm seedappp jeee ^_^

    ReplyDelete
  4. walaupun comot tetap nampak sedap...

    order sepinggan

    ReplyDelete
  5. alahaiiii, dah la tengah malam singgah blog nie..
    Terasa laparrr laa pulakk..

    ReplyDelete
  6. mari tgk maggi goreng ore kelate,
    hehhee srupo sedap :D

    ReplyDelete
  7. link exchange sudah :)
    http://ahsfantasy24-linkexchange.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu..nanti aii follow jap lagi yer.

      Delete
  8. main campak2 tu yg sedap..
    tambah2 kalo main hentam je..hehe
    kalo buat penuh berhemah tu yg x sedap mn pong.hahaha

    ReplyDelete
  9. tak kireeeee. nak resepi jugak. hehe. kalau perencah sndiri, share resepi ehhh. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la. guna perencah megi tu jer...hehe... very2 simple!

      Delete
  10. ade lg x sis jaa? haha.pekata tapau kt sini sikit :D

    ReplyDelete
  11. wah sempat lagi menayang megi die tu ea..hehhehe

    ReplyDelete
  12. betul2 lapartuh snap terus dr kuali..hahaha

    ReplyDelete
  13. sedap nmpk...deqla pun suka goreng sendiri dr beli...hubby suka sgt mkn megi goreng..takot rambut jadi megi je nanti..hahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...