kelab blogger ben ashaari, KBBA,

10 October 2012

promosi secret recipe


Secret Recipe's 15th Anniversary

MARBLE CHEESE ----> BUY 1, FREE 1

on 15 oct 2012

kupon secret recipe, diskaun kek sr,

jangan ado yg jawab lagu ni udoh lerrr yerrr...
" dah beli 1 dapat ler 1, cer beli 10 dapat ler 10 "
ni bukan sistem gitu yer...ni betul2 punya free!
beli 1 slice kek, korang akan dapat free satu slice lagi kek!
maka nya dapat 2 slice pada rege 1 slice laaa....paham dok nih?
begini mudah kalo ado yg tak paham tu tatau laaa...kikiki...


nak tahu lebih details tengok ----> SINI



p/s : tapi sayang di kelate tak buat, utk branch terpilih sajoo...

22 comments:

  1. haa kt mana2?secret resepi mna yg terpilih..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh klik link yg jaa bg tuu... tp yg pasti kat kelate takde laa..huwaaa....

      Delete
  2. Wahh , bestnye untung tue . Nak cari larh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat cari 15hb nanti...belanja jaa skali ehh? ekekeke

      Delete
  3. HAHAHA .. BELI 10 DPT 10 ? BANKRUP KALO GITU

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa...SR ni mahal giloo kan makanannya!

      Delete
  4. haihh.. takde d kelate. baru je nak ajak jaa g SR. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sajer jer chic na ni kan? tp kalo bkn kat SR pon jaa tak kisah. boleh gi kepci ke mekdi ke tu pon da okeiii...ekekeke

      Delete
  5. okay, i love SR sangat2... nak cari juga! Mekaceh share sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok tengkiu. dah mkn jgn lupa beli kat aii siket. haha

      Delete
  6. kalau kat alamanda pjayanie gaknya free dok?nak try tanyalah,.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh klik link yg jaa bagi tu, utk info..heee

      Delete
  7. jaa je la beli 10 pastu yg free 10 tu bg deqla..hahaha..adil kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.... pandai deqla wat perkiraan kan? ekekkee

      Delete
  8. nsib baik kelate xbuat. hahaha. 15/10 tu ika tak blik kelate lg. bagus2. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuat la ika kijo.... dop? busy sungguh dio...

      Delete
  9. xbyk tempat yg buat promosi ni..huhuhu..
    ingtkan satu malaysia..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...