kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 October 2012

Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarha


salam dears. kali ni jaa nak join segmen.
teringin nak join lepas ke blog deqla tadi..hehe..
belom penah lagi jaa join mana2 segmen utk up followers
bukan sombong, tapi tak sure boleh terjah ke peserta lain ke tak
tapi kali ni jaa betul-betul bersemangat nak join...!


ni jumlah followers jaa yang terkini
hope pasni makin bertambah-tambah lah yer..
hehehe....korang tunggu apa lagi?
jom laaa join sekarang!

jaa nak tag : cik eyra dan ct cheery 
ada hadiah best untuk pengumpul followers terbanyak tau
1st prize topup RM30, 2nd prize topup RM15


 ---> JOIN NOW  <---

klik like kalau suka.

23 comments:

  1. Selamat bersegmen Jaa Kiut.. :)

    ReplyDelete
  2. ok jaa.tq...insyAllah,t cikeyra join segmen ni..:)

    ReplyDelete
  3. Banyaknyer follow ek.huhu.selamat bersegmen.sesamalah kita bersegmen

    ReplyDelete
  4. done follow awak..dari segmen yg sama...jgn lupa follow balik tau..:)

    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  5. hehehe..akak dah follow saya..

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum, terima kasih sebab singgah, is follower ja ke 1186!!!??? wow hehehehehe http://iskandarx.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan jaa...

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  8. shu pon join jgk sis jaa. hehe. slmt bersegmen :)

    ReplyDelete
  9. ramai nye folower..keep on blogging.

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan.. dari segmen yang sama.. follow me... http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html.. cantik blog awak.. ^_^

    ReplyDelete
  11. selamat menambah folower...follower jaa dah banyak dah tu...hehhehe

    ReplyDelete
  12. salam kenal..follow me..:)

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen.nurulpun dr segmen yang sama

    ReplyDelete
  14. ok saya follow awk balik...salam perkenalan

    http://peluangtercipta.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-laju-laju.html#comment-form

    ReplyDelete
  15. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen Tambah Followers Laju Laju..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  16. salam..singgah sini dari segmen yang sama..done follow sini juga..(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    Jemput join segmen ini..

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    *hadiah hebat untuk dimenangi* (:

    ReplyDelete
  17. done ! follow me back.. ^_^

    http://celotehsiputericomel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  18. hye.. singgah dari segmen yg sama.. dah folow lama daa... kihkih...

    ReplyDelete
  19. dr segmen yg same! jmput datang ke http://uraniumlover.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow blog awak dah,

    Jom terjah blog saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    Jom join,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/contest-3-dalam-1-by-ieza-yusof.html

    ReplyDelete
  21. akak.. thanks follow blog kita.. saya follower ke-1241 akak.. hehe .. maaf la yer, baru trbalas follow skrng.. apa2 pun, kemas blog :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...