kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 October 2012

salam aidiladha 2012


selamat hari raya aidiladha...maaf zahir dan batin
dari jaakechik sekeluarga....
dengan ucapan, jangan makan daging kuat sangat tau
raya tu raya jugak.....kang tak memasal high blood....
hehehhehe....peace...!! : )



14 comments:

  1. selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. selamat hari raya aidiladha... my mom masak daging seladang.. xlalu...

    ReplyDelete
  3. Hai ! Akak Sudi TAk Jadi Sponsor saya ? Start 1 nov - 1jan
    Sudi Tak ?
    Ape2 je Asalkan HALAL :))

    ReplyDelete
  4. Hyee ! Haritu sponsor for My G. Kan :)) http://flowers-on-me.blogspot.com/search?updated-max=2012-10-19T05:18:00-07:00&max-results=1&start=2&by-date=false Ni Pemenang ~ Sory Kalau LAmbat BAgitau cuz , saya exam ! Sorry sangat 2!

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya aidiladha....

    *klik maxis disini

    ReplyDelete
  6. slmt hari rayoooooooo. hehe. lmbt sket wish. :)

    ReplyDelete
  7. lambat wish..huhu mcm2 emergency..selamat hari raya kurban=)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...