kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 October 2012

shu yang kreatif

salam dears.
jaa bersiaran sebentar just nak tunjuk ini
sila jangan jeles okeii...hihi...




lawa tak lukisan ni?
cer compare ngn pic sebenar di bawah tuu
sama tak? seiras tak? ekekeke...
shu buatkan untuk jaa after aii ngan muka tatau malunya
asyik duk request suh lukis pic jaa, muahaha.... >__<




tengkiu pada blogger shuhada othman
coz sudi wat lukisan yang cantik itu
jaa suka... beribu tengkiu ya my dearest!
Sesapa jeles sila ke blog shu dan mintak dia buatkan okeyy...
T__T



nota buat shu : jumpa engko godek pic ni ya? hihi.


klik like kalau suka.

30 comments:

  1. ada la iras2 tu kan..pndai shu..tapi mana lukisan plug kat blakang jaa tu? haha. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa la plug x der laaa... kena sruh shu lukis semula ni..kikiki...

      Delete
  2. santeeekkk... lukisan dgn tuan sama santek... :)

    ReplyDelete
  3. wahhh..jelesss ni.. nak request gak lah kat dak kiut tu.. :)

    jaa... pekabo..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ci requets cpt, shu tgh wt offer tu..hihi...

      p/s : jaa sihat sangattt2x....tqvm!

      Delete
  4. sgt seiras, cantik semua lengkap yg ada pd sis ... kalau diwarnakan, mesti lg cantik.. pndai betul shuhada buat!!! terbaik!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu mmg hebat! berseni... mmg terbaikk lah!

      Delete
  5. waahhh..cantik la sis...ni...,nak jugakkk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jugak...jom cpt mintak ngn shu..hehe

      Delete
  6. wah, shu ni bestfriend kat kolej sy. dy mmg pandai melukis

    ReplyDelete
  7. Alololo.. Comelnye kak jaa.. Gmbr dgn yg real pn mmg cantik + comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembang semangkuk hidung jaa..kikiki...

      Delete
  8. jeles jugak la. uwaaa.. memang sama tapi tak serupa. hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat ler bg gmbar kat shu chicna! nanti dia buatkan... heee

      Delete
  9. ade iras la.comel jea :)
    pandai tol la dia buat :)

    ReplyDelete
  10. salam ziarah.... kalau orangnya dah cantik... memang cantik lukisannya.

    jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Manalah tahu teringin merasai keenakkan sos dari serbuk cheeze maz yg sesedap sos cheese wedge di kfc. harga pun hanya RM 10.00 sepack bg 200 gram (x termasuk courier)

    ReplyDelete
  11. cantiknyer...shu mmg kreatif...seiras betol la

    ReplyDelete
  12. PASNIE BLEH KALER LUKISAN2 N WAT FRAME..HEHE CUN CUN

    ReplyDelete
  13. kreatifnya :)

    jom join giveaway belog cik kumbang

    Anda akan berpeluang memenangi Vector anda sendiri :)

    ReplyDelete
  14. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=375502885863241&set=a.375502822529914.90640.118207331592799&type=1&relevant_count=1

    ReplyDelete
  15. wahhhhhh. mane aci ni. hehe. nak jugak. cntik shu lukis. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...