kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 October 2012

ww : nasi tumpang


nasi tumpang RM1.50


isinya : nasi dan sambal nasi impit, 2 ekor gulai udang,
sedikit isi ikan tongkol, sehiris telor dadar


NASI TUMPANG

lokasi di pasar berek 12 kota bharu
tempat korang ada ke mende nih?


klik like kalau suka.

37 comments:

  1. xpenah tahu pun pasal nasi ni..1st time tengok ni..mcm sedapkan??..nyum2x..nasi tumpang ni sedara dengan nasi daganng ke jaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap la jugak... hehe... biasa2 sajoo.. dia xsama ngn nasi dagang la cheery... byk bezanya...

      Delete
  2. menariknya..first time tgk...hehe,teruja2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kelate byk makanan ni, kat lain maybe xde kot.

      Delete
  3. Replies
    1. boleh laa...biasa2 sajo..org tua2 suka la makan. sbb lembut.

      Delete
  4. siyes deqla pun x penah mkn...haha..nnti nk tnye mak mesti dia penah mkn..nnti la nk p kelate cari nasi tumpang.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kelate byk benda ni, tp org muda x mkn sgt kot...org tua2 suka laa...

      Delete
  5. takde..takde..wah teringin nak rasa..mesti sedap kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sana xde ehh? memang kat kelate jer kot yg ado. rasa dia biasa2 sajo...hehe

      Delete
  6. nasi ke tu?wahh...1st time nampak jaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la jaa terasa nak share hari ni..hehe

      Delete
  7. Uitts xpernah tengok laa . Kat KB jea eh :)
    sedap ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kelate jer kot..jaa pon xtau jugak.. rasa dia biasa22 sajo..... hehe

      Delete
  8. dah lama cik na cari nasi tumpang. kawan cik na asal dtg kelate je mesti suh cari nasi tumpang. dah berapa tahun xdpt2 makan lagi. bg specific location plsss jaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat dalam pasar berek 12 ada la chic na... kalo nk makan boleh laa jaa tlg belikan nanti..hehe

      Delete
    2. pasar tu kat mana pun xtau. huhu.. tunggu kawan cik na dtg kelate ye. :)

      Delete
  9. xpernah mkn la jaa.. teringin pula.. !

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pon xsuka sgt benda ni.... xsedap sgt pon. biaso sajoo..hehe

      Delete
  10. unik laa..kat sini xde..harus try ni, mesti sedap kan jaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa dia biasa2 sajo...hehe... tp kalo nk cuba boleh laa..mai kelantan meh..ngeee

      Delete
  11. penah tgk nasi ni time g kelantan tp xpnh mkn pun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi ni unik sikit laa... jaa pon x suka sgt, jrg2 tu boleh la makan..hehe...

      Delete
  12. Pertama kali tgk nasi ni...unik namanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 unik..sbb tu jaa terasa nk share...hehe

      Delete
  13. pernah dgr tapi tak pernah tebgok atau makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. len kali boleh ler try kalo datang kelate...hehe

      Delete
  14. Teringin mau rasa, sabah ndak da pn :)

    ReplyDelete
  15. nak gak try makan nasi ni.sebab kwsan kg nik kat kelate tak dop nasi ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat tmpat jaa (pgkln kubor) pon takdop jugok, di kota bharu jer ado. pyoh nk cari loni, jrg2 jer org jual..

      Delete
  16. Replies
    1. xde la sedap sgt. boleh laaa..biasa2 sajo..hehe...

      Delete
  17. sedapnyoooo..
    lamo bena dh dop make :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pon samo laa... payoh nk cari loni. jrg doh ore jual... kurg sambutan agaknya kot.

      Delete
  18. Kalu klik kate jah make boli mate nih.hahah

    ReplyDelete
  19. dok pernoh dgr lagi pasal nasi tumpang ni. huhu. mknn pelek sokmo kat KB. hee.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...