kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 November 2012

ANGKARA SI NOTTI





anak bujang yang tak gheti duk diam
bergerak jer tangan, kaki, mulut, dia....huhu...
plus lagi dia dah pandai berjalan melaju jer kesana sini
akibatnya banyak barang bersepah
buku-buku jaa pon banyak rosak dan koyak




skaf ni pon jadik mainan dia
akibatnya,

v


v


v


v


 v


 


sekarang dah hancurrr! patah riuk sudaa...huhu....
baru seminggu beli, sayang betul!
nasib baik RM2 sajooo... ~cap pasar malam!
adoii la anak...notti sungguh!



23 comments:

  1. biasa la tu akak. budak bila dah pandai berjalan, macam macam dia buat. sama je macam adik saya.

    ReplyDelete
  2. ok la tu beli satu, anak punya kreatif jadi 3.. ekekeke

    ReplyDelete
  3. nnt kena goyak lagu nie "bertuah punya budak"hehehe..takper dia nak explore2..menandakan minda dia kekal berkembang dengan sihat=)

    ReplyDelete
  4. Dia tgh aktif dan lasak tu...bkn noti...hihi

    ReplyDelete
  5. dalam proses membesar camtu le kot.....hehee xpe la patah pun asal jgn dia cedera je kan....:)

    ReplyDelete
  6. hahaha brg2 wani selalu jd mangsa qalief kihkihkih

    ReplyDelete
  7. nasib baik rm2..xpe..beli baru je..

    ReplyDelete
  8. jaa..lepas ni kena beli yg tahan patah tu.. hihihi

    ReplyDelete
  9. comel. firstime jenguk blog ni, nampak dari blog cik mee tadi. hihi


    noti noti budak ni, dia tetap waris kecomelan dia dari mak dia. hihi

    ReplyDelete
  10. hehe..nakal.biasa la budak2..tengah belajar tue..eksperimen..:)

    ReplyDelete
  11. alahai anak..sbr la yea maknya :)

    ReplyDelete
  12. hehehehe,comel sungguh!lain kali letak tempat tinggi.hehehe.

    ReplyDelete
  13. fikri saje tu nak test kekuatan dia. dan ternyata dia mmg kuat sbb cekak tu patah. huhuhu..

    ReplyDelete
  14. erk.. ni la bakal engineer yg berjaya jaa..hehe

    ReplyDelete
  15. hehe. kene beli bende lain la tu. die nak mainan yg patah patah. macam lego ke. :)

    ReplyDelete
  16. Hi hi senasib la kita...
    Kl nak mai lgkawi nnt, habaq kat M tau,.

    ReplyDelete
  17. alah apalah sgt rm2 tu kan..Fikri dah tahu dah mak dia duit byk sokmo..mak dia kan suka perabis duit.hahahaha

    ReplyDelete
  18. bukan noti,tp budak cerdik nih..hehe

    ReplyDelete
  19. jaa..bayangkan kalau anak kita tak notty..tentu tak best..hiih

    ReplyDelete
  20. hehe. baru la anak jantan kan fikri kan. ^^

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...