kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 November 2012

First GA bY TirahZairi

salam dears!
jaa hari ni gila bersegmen...haha... 
korang pon kalo nak join meh ler....
this is First GA bY blogger Tirah Zairi
jangan korang terlepass pulak yer...
seminggu jer berlangsung nie...hihi..


 jaa tagged : 

 

segmen ni dari :
blogger cantik manis dari kelate
yang hot dengan slogan ini

v


v


v


v


v


v


v


v






p/s : nak join? klik SLOGAN tu okeyyy...
 selamat bersegmen!

21 comments:

  1. tahniah!!!

    jaa org first join...

    ps: lain mcm je org yg ditag tue...hehehe

    ReplyDelete
  2. contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

    http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

    ReplyDelete
  3. jaa edit blog ke? mcm ada lain sket. ke cikna br perasan. hehe..

    selamat bersegmen. :)

    ReplyDelete
  4. huhu jaa rajin nyer bersegmen..selamat bersegmen jaa..

    ReplyDelete
  5. Selmt bersegmen jaa...tirah ni kan follower deqla yg ke 1000 dulu...ade wat entri psl dia... ;-)

    ReplyDelete
  6. Jemput join ^^
    http://faralalalala.blogspot.com/2012/11/year-end-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama..selamat berkenalan :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2012/11/first-ga-by-tirahzairi.html

    ReplyDelete
  8. Aida join jugak segmen nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..
    husna dari segmen yg sama..saja jenjalan sini..=)

    singgah balik jom..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-first-ga-by-tirahzairi.html

    ReplyDelete
  10. Goodluck! kite pon joined jugak... hehe.. nak BW semua... :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...