kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 November 2012

first time naik


hihi.salam dears. Sihat dok? Jaa nak share gambar fikri ni. Ni jaa snap masa ke kbmall sebelum jumpa geng gegurl hari tuh. Jaa sampai awal sikit. So, sempat la bawak fikri naik menda yang kena cucuk-cucuk ngn token nih. Plus pulak ada adik bongsu jaa. Boleh ler temankan fikri naik benda ni.


Tapi seriyesly, jaa tengok fikri macam jakun jer… first time naik kan. maybe dia pon pelik. Nape kepala dia tergolek2 bila naik menda tu..haha… senyap jer dia. Puas jaa duk melawak bagi dia senyum utk snap pic. Dia takmo senyum… pucat pon ye jugak jaa tengok..hihi…

 
suka entry ni? sila tekan like... 

17 comments:

  1. hahhaah..ini br pestime jaa..tunggulah bila dia dh mula suka nanti,..pasni,jaa kena sedia duit laaa bila dia dah naik takmo turun-turun..tau jaa...hihihi

    ReplyDelete
  2. Haha.takpo2 pah ni naik pulok deh fikri. Naik ngn mama pulok. Kihkih

    ReplyDelete
  3. korn x pernah try naik benda ni. korn nak try boleh tak?
    hahaha

    ReplyDelete
  4. hihiii.. nanti dh suka, pantang nmpk mesti nk naik.. hehee

    ReplyDelete
  5. hahahhaa...jaga2...nty asyik minta nk g KBmall selalu gak bahaya la..ehehee...

    ReplyDelete
  6. bila tngok macam ni, teringat my past time... setiap ptg my dad terpaksa bawa sy pergi main benda alah mainan gerak2 tu.. pity him.. hahahaha... habis la kak =P

    ReplyDelete
  7. Fikiri pelik kot, maklum lah baru first time naik permainan tu :)

    ReplyDelete
  8. hehe..dia takut lagi kot or maybe tak biasa.

    ReplyDelete
  9. tunggu la bila dia dah pandai nanti. pantang nampak mesti nak naik & takmo turun. mama kena ready token byk2 k. hihi..

    ReplyDelete
  10. xpe..baru pertama kali, esok, bila ke mall..dia nampak bend atu..mesti dia tarik tgn ibu dia nak naik lagi..hihi

    ReplyDelete
  11. srnok la dia....jgn nnt pasni dh tahu tak tgolek nk naik lg dh la.hihihi.mau garu pale kang :D

    ReplyDelete
  12. merah suka masuk2 token nie tapi sofia takut.hehe

    ReplyDelete
  13. hahaha
    ada ka kata jakun..yelah dah mama dia x penah bg nek tu lah jd cenggitu..tggu la lps ni asal nmpk ja..dia nangis nk naik..ms tu br mama dia tau ank dia x jakun dah.hahaha

    ReplyDelete
  14. haha mainan peberet qalief ni..klu boleh main kompom susah beno nk balik hikss

    ReplyDelete
  15. bestnye.. nak naik jugak la.. hikhik

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...