kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 November 2012

HANG-OUT with gegirl!


salam dears! hari ni jaa nak share kisah kelmarin. kisah hang out with gegirl! gegirl blogger kelate! kikiki. dah lama simpan hajat nak bertemu ngan geng kelate ni, tapi rezeki belom ada. dulu dah penah planning tapi hancurr bin leburr... kali ni baru menjadi! jom ngintai aktiviti kami kelmarin!


 


pertemuan tu kecik sajo. jaa plan utk jumpa di food court KBMALL jer pon. tak ramai pongg ada 3-4 org jer. yang lain tak dapat datang. pada yg tak dpt datang, lain kali plak kita plan yer korang. jangan risau jaa ado sokmo di kelate ni. kalo terasa nak jumpa call jer. kalo kebetulan off day and tadak keje, aii on jer... heee....


 


pertemuan kecil tu antara jaa, TIRAH ZAIRI, MEE SUPERGIRL dan HNAHDY... pelbagai cerita kuar bila berkumpul. tapi seperti yang Mee cakap dalam entry dia laa... jaa memang spesis mulut banyak cakap banyak. haha. tak benti. non stop! mmg jaa jer yg terlebih cakap kot! muehehe... ~tu tandanya aii peramah okeiii... so pada yang belom kenal jaa, jangan risau. jaa tak sombong nya...ngeeee.....


  
F.Y.I : jaa berbaju koko, hana baju purple, 
tirah bertudung pink,  mee yang blue/black tu..hee...

sebelum jumpa tu jaa memang tak kenal pon wajah sebenar diorang. main agak2 jerkk... memula cari Mee Supergirl tu, jaa tersalah senyum melebih-lebih kat sorg pompuan, ingat kan Mee.. ohh rupenya tidakkk.... pheewww... malu mak! dalam blog dia Mee tak letak gambarnya. tapi kali ni jaa tak kira nak jugak letak besar2.... tengok ler korang puas2 wajah Mee yer... cantik orang nya... muda trang tang tang lak tuuu....




si Hnahdy tu lak, jaa boleh agak siket2 jer. ingat kan dia tu kasar org nya... rupanya kecik molek gak dia... hehe. tapi dia bukan orang kelantan. dia orang Kedah. duk S.Petani. cuma belajar di IPG Peng.Chepa di kelate... rezeki kami untuk berjumpa kali ni. coz 5hb ni dia tak duk kelate dah. kira ni minggu terakhir dia kat kelate la ni..  ~entah bila la pulak nak jumpa kan Hana? btw, tengkiu sudi jadik bibik! : D




Tirah Zairi lak datang bertiga ngan adik dia. bagus sangat! adik2 dia ler jurugambar kami.... hehe.... sporting adik dia tuh! masa Tirah sampai jaa boleh cam dia tau! maybe melalui gaya dia pakai shawl kot! comel! hehe. kehadiran mereka sgt meriah. bertema pink+merah+kuning+purple! ~cantikk!




buat CHIC NA ngn CIKJI pulak jangan lupa temujanju kita nanti yer. hehe. ada masa nanti kita hang out beramai2 lagi... nanti boleh ajak Mrs. Rongok dan Trah Zain sekali.. hehe... yang lain nak join pon boleh gak.... mana tau kot ada yang 'nok maghi' kelate nanti. bagitau jer.... insyaALLAH ada rezeki boleh jumpa jaakechik... ~perasan diri retiisssss!! wakaka!!


jom baca entry mereka mengenai ini :





p/s : next week nak jumpa chic na dan cikji? anda nak join? just inform yer...
 


40 comments:

  1. mesti seronok..tu yg bergambar sakan ni...hehe

    ReplyDelete
  2. alaaa...alaaaa..jeles! nak jumpa jugak. kalo shu jadi keje penang, bulan 3 nk jumpa jugak. kikiki ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa ke penang hujung bulan 1 shu... boleh ler nak jumpa,

      Delete
  3. Bestnya jumpa dengan rakan-rakan di dunia maya in real.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best. biasa kenal dlm blog jer. sesekali kuar btemu mata. syok!

      Delete
  4. Xajak pon join yer.. Mencik ah.. Xnak kawan kak jaa... Ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kitorang ngumpatkan korn tau dak? kikiki...

      Delete
  5. alah dah tak misteri dah muke mee . hahaha .. kalu mee xjd g perak mggu dpn mee join jugop yee .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer... nak jumpa tmpat yg sama jugak ni... roger2 jer okeii..

      Delete
  6. seronoknya jaa...!
    bestnyerrr..!

    nak join jumpa ciknaa...
    nak joinnnn.....!

    tapiii..jauh..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sonok ler... best sgt! nak jumpa cikna jer ker? kikiki..

      Delete
  7. ok Insyallah next week yerrrrr. berjumpo lah kito

    ReplyDelete
  8. seronoknya kan.kalau nik duk kelate dah lama dah nik join...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalo balik kelate... hello2 ler yer... nanti boley jumpa. heee

      Delete
  9. waaa...walaupun sikit tetap nampak meriah kan..
    best nyer

    ReplyDelete
  10. waaaa!!!! sakan kome2 ni semua ea..jeles nye,,,huhuhu... :(
    xpe, ada rezeki kita jumpa ea (^__^)

    ReplyDelete
  11. byk juga komen?? follow kt sni ye...

    ReplyDelete
  12. serius cikna jeles. tp cikna belum kenal blogger2 itu kecuali mee. akhirnya dpt tgk mee. kat blog dia tak nak tunjuk ye. haha..

    jadi eh jumaat ni. kita ber3 je ke? kalo ada pertambahan gitau ek.

    ReplyDelete
  13. waa . bestnyer ley jmpe blogger2 ni , jeles aii . :P

    ReplyDelete
  14. fuyoo,besnya dpt jmpa rakan-rakan bloger,klu ada ksmptn nk jgk,heheh

    ReplyDelete
  15. bestnya.. :-)

    *jaa ni kan, sekali pandang macam ekin mawi lah.. :-)

    ReplyDelete
  16. @IntaNBerliaN ekin mawi? alamak jauh panggang dari api kak! hehe

    ReplyDelete
  17. best nya! akhir nya dapat juga tgk awek kita mee tu! hehe!

    ReplyDelete
  18. jaa...tirah baru sapa s.alam...baru nak update nie...nnt tgk la...hehe

    ReplyDelete
  19. Hai,jom singgah sini?
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/year-end-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  20. bila kita nak hangout sama2 ni..hii...aah la,,jarang la update dah...buzy..huhuhu...

    ReplyDelete
  21. kembang la tu.. ada orang kata macam ekin mawi..hehe

    ReplyDelete
  22. thanks sudi join segmen kina..huhu..:)


    wah orang negeri ayah kina upenye...:)


    kina follow sini ya kak:)

    ReplyDelete
  23. hohoo..meee rupenyerr.. ngehhhh :D

    syoknye nk pi klate lah...

    ReplyDelete
  24. wah, bestnye kak jaa.. jeles tau nengok =)
    nak p sana jauh la plk

    ReplyDelete
  25. wah best...berjimba2 sakan nampak hehe...nk jumpa chic na pasni beshnyerrrr

    ReplyDelete
  26. hehe jaa bilalak kito nak jupe nih..kita ore kelate gaktapi lahir d melako..hahaha..best2 dapat jupe kengkawan alam maya=)

    ReplyDelete
  27. Mmg best jmpe kwn bloggers ni...mcm dah jmpe byk kali kan...

    ReplyDelete
  28. ceewahh..x sabr nk tggu tgk pic kuar dating ngan cikna plak :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...