kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 November 2012

Happy Belated Besday


Jaa lupa nak cerita something! Ingat tak dulu masa entry Hangout with gegurl 2 jaa ada terima something from chic na. katanya dah lama nak bagi. Cuma belom ada rezki nak berjumpa jer…  Baik tau chic na ni. Dia bagi JAA, coklat homemade!




comot tu sbb kesalahan jaa sendiri, terparking kete kat tempat panas
sampai umah coklat dah cair sikit, cepat2 bwk masuk peti.
baru ler dapat snap...maaf yer chic na, abis comot coklat!



lepas kuar peti.. ada wap ler pulak..hihi..


pastu chic na bagi purse coin yang comel! Jaa tau chic na buat sendiri purse tu, rasa terharu betul. Jaa cuba letak hset brekkberry 'norkiah' jaa yang kecik tuh. Amboii elok jer muat. Comel sangat! Pasni boleh ler jaa guna. Tapi terkadang tu terasa sayang pulak nak guna sebab comel sangat .




chic na kirim jugak rempah daging masak hitam produk dari IZAN MAMA MIA. Chic na bagi untuk jaa sepeket. Jadiknya jaa dapat 3 benda dari chic na hari tu… tengkiu yer china… jaa suuuko! Hihi.. Segan sungguh rasanya. Tua2 dapat hadiah besday lagi. Tetiba terasa hidung jaa kembang semangkuk! >__< 


related post about this :
1. coklat father's day
2. coklat anniversary

klik like kalau suka entry ini.

12 comments:

  1. Seronok eh kak jaa dpt hadiah. Comey plk tu.. Tahniah kak jaa :)

    ReplyDelete
  2. chic na mmg baik ati kan jaa... :-)

    ReplyDelete
  3. wah..dapat cokelat dr cikna yew...mesti sedap tuu...er..comel pulok tgk beg comel tuu

    ReplyDelete
  4. wah. rezeki dpt hadiah bezday dari rakan blogger

    ReplyDelete
  5. murah rezeki kak jaa. hehe. fuyooo. hehe. cube snap skit time hidung semangkuk tu kak. kikiki ^^

    ReplyDelete
  6. jaa..walaupun coklat tu cair, tapi ianya tetap sedapkan.. :)

    ReplyDelete
  7. kek celup coklat tu ye la cikna buat tp coin purse tu cikna order la. kalo cikna buat takde la secomel tu kot. huhu..

    ReplyDelete
  8. amboi2..
    byknya dpt.mn aci camni.cikna pilih kasih nih.haha

    nti kalo dh try rempah ajaib tu jgn lupa update entry tau..nk tgk gak cemana rupa daging tu kalo jaa masak..kot2 la jd wana merah ka.hahahaha

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... murah rezeki jaa :-)

    ReplyDelete
  10. seronoknya jaa.dapat hadiah bday. mcm2 lak tu :)

    ReplyDelete
  11. wahh cik na mmg terkenal dengan kebaikannya=)eh nurulpun ada oder coklat tapi tak bankin lagilah lupa..hehehe

    ReplyDelete
  12. comelnye hadiah dari cikna.. jeles! hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...