kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 November 2012

Jaa Mintak Maaf....

salam dears! sihat ka? 

Memula skali jaa nak mintak maaf ngan korang. jaa busy sungguh sejak dua menjak ni dan minggu ni jaa mengaku jarang betul dapat blogwalking. masa untuk bw and drop komen agak mencemburui ku. Grrrr....  T__T bukan tak sudi, tapi sibuk sungguh. plus lagi ngan perangai si fikri tu, ohh..sekarang ni dia sunguh mengada-ngada tau.. suka jer dia datang duk menyeneh. payah nak ngadap blog lelama. buat-buat nangis la.. adehh..sedih sungguh rasa. : (


~ ini budak suka mengacau tau ~

Entry memey ado, tapi tuan nya nan hadoo... huhu. sume entry kebelakangan ni di set auto publish belaka. thats why ler melambak... kikiki. tak menulis sehari kang meroyan lak jaa nanti. so, usaha keras gak karang entry di tengah2 malam antara jam 12 atau 1 pagi (selepas fikri tido) tu pon kalo mata tak ngantuk lerr... ~alahai la mata. jaa nak ucap tengkiu ler pada yang sudi menjengah ke sini dan drop komen yer. jaa terharu betul larrr... ~nanges! sob. sob.


 p/s : malam ni x bw jugak, balik umah mak....hrmm...

20 comments:

  1. tak pe. ade masa nnt boleh jea blogwalking :)

    ReplyDelete
  2. pukul fikri tu. degil kacau mak..:P

    ReplyDelete
  3. hahahaah..fikri dah pandai ngaco yer...hihihi

    ReplyDelete
  4. Mieya pon sibuk juga kebelakangan nie

    ReplyDelete
  5. enggak apa2 jaa..nur faham jaa.. :)
    xpe..nanti lapang2 boleh marathon..heee.. :)

    ReplyDelete
  6. Xpelah kak jaa. Kita phm. Kita pun tgh busy skg ni.. Jarang2 dpt bw jgk :)

    ReplyDelete
  7. tacing2 lak jaa ni. huhu.. takpela, faham. ibu berkarier & student lg. dah takmo nanges2. hakhak..

    ReplyDelete
  8. Biasalah jaa, ada anak kan. hehe. Nanti lapang sikit boleh BW puas puas.

    ReplyDelete
  9. Semangat trw molek si kecik tu

    ReplyDelete
  10. owh entri publish... takpela dear, yg mana perlu diutamakan buat la dulu yg tu...bw ni bebile boleh...dun wori.. :)

    ReplyDelete
  11. it's okey,take care u self..hihi

    ReplyDelete
  12. xpyh minta maaf jaa...wani pun busy + line tenet cm hampeh..nk balas komen pn jd lembab sbb line

    ReplyDelete
  13. sy pon kdg2 kalau dah bz,mmg tak dpt nak blogwalking..rasa lain mcm je nti..hehe

    ReplyDelete
  14. nurulpun payahnyerlah nak bw skang.tgk2 inbox penuh..laa nie entri stop dulu n nak balas jejak2 saing2 dulu..

    ReplyDelete
  15. biasalah jaa..shida pon sempat baru BW habis :)

    ReplyDelete
  16. xpa,takperlu mintak maaf la jaa,kami semua fhm,setiap org ada comitment tersendiri kan :)

    ReplyDelete
  17. ade mase nnt, bw lah sampai lebam ye. hee.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...