kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 November 2012

jam baru...sukanya!



sesuai tak ngan tangan keding jaa ?

Aii dapat jam tangan baru…. Pheewwwitt… kaler emas gitu. Orang lain sibuk duk beli gelang emas, rantai emas, tp jaa yg tak berapa nak kaya ni, dapat jam kaler emas pon jadi lah. tu pong dah terloncat-loncat gembira tauu….yeehawww! tengkiu my en.suami… aiii sayang you ketat-ketat… rapat-rapat…. Kemas-kemas… muahahaa… ~bodek! :P


dapat jam disebabkan entry ini kot! muahaha... pasni nak wat entry bodek lagi la. kikiki. best gak ada blog ni. buleh tulis macam-macam. bila en.suami tengok/baca, senang kita nak sampaikan mesej kita. nak luah depan2 kita malu T__T pasni nak bodek suh bawak gi jenjalan la pulak...gi Melaka ke, Langkawi ke? kan? best gakk tuuu.... abang.. ooo... abang... baca tak nih? jaa tau abang baca kan? ~kantoi!


suka entry ni? like laa...

18 comments:

  1. issh, untung ah.
    kna baca entry pastu kena belikaaan..
    hihihi...
    lawaaaa jam, suit to u!
    comel

    ReplyDelete
  2. untung lah ada orang sayang tu..

    mas mahal leni...
    dapat saduran mas pun ok lah tu...
    tetap berkilauan jugak...

    ReplyDelete
  3. yeay.. memang kena bodek lebih2 ei..

    ReplyDelete
  4. molekjam tu jaa..selalu bentuk bulat je kan..
    ni bentuk petak..cun..!

    teringin pula nur nak beli jam petakk. :)

    ReplyDelete
  5. adoi.. lawak la jaa ni.. bodek xmau2

    ReplyDelete
  6. wahhh gumbiranya dia dpt jam comel. ni hadiah birthday ke ape. hikhik.. pasni leh la bodek2 sokmo ye. ;)

    ReplyDelete
  7. wow!!! cantiknyaaa jam!!!! saling beli membeli la ni ye?? wahhh soo sweet... ahakx

    ReplyDelete
  8. wah...untung la,nnt siapkan list apa nak mintak ngan hubby.hehe

    ReplyDelete
  9. Haha zmn moden kae,nk gapo2 wishlist kut blog je. Hikhik

    ReplyDelete
  10. haha. buat byk sikit entry bodek. baru lah die phm. ni asek kelip kelip mate je. mane nak faham kan. hehe.

    ReplyDelete
  11. wahhh^^ jaaa ade tersirat rupanye heheee^^ pndai2 hehee.. :D

    ReplyDelete
  12. hihii sweet plak nampak jaa n hubby ni... main bg hint dkt blog plak.. heheh

    ReplyDelete
  13. yeah...
    cubaan bodek yg x sia2..hahha comei2 :)
    pasni ajk la mai jln2 kedah plak jaa :)

    ReplyDelete
  14. hahahaha.... baik ada makna..... nakal jaa nih! :)

    ReplyDelete
  15. cantik...kalaulah saya tak elegik..mau juga bodek hubby beli..mmg cantik jam tuu jaa

    ReplyDelete
  16. nasiblah nurul sbb hubby tak baca blog nurul..huhu tau bini ada blog tapi mmg dok baca.hahahaha..

    oklah jam2 cumil sangat..persamaan nurul ngan hubby kami tak suka pakai jam.laa nie mmg tgk jam hp

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...