kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 November 2012

PENAFIAN



PENAFIAN



Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.










Sebarang kemusykilan, pertanyaan atau cadangan sila email ke :
jaakechik@yahoo.com atau inbox di www.facebook.com/jaakechik

20 comments:

  1. sienyooo hukhuk. besar sguh pergorbanan bomba,skalo duk napok pgrbanan polis je.

    ReplyDelete
  2. kesiannya,,mudh2an beliau selamat,,
    niat tlong org InsyaAllah, Allah akn selamatkan dia,,amin

    ReplyDelete
  3. syiannya~ moga wira2 kita selamat hendaknya. amin... :)

    ReplyDelete
  4. kesian..nik tgk berita smlm.bomba pompuan pun ade

    ReplyDelete
  5. moga mereka yang tercedera dalam operasi itu, cepat sembuh hendakNYA...

    ReplyDelete
  6. kesiannya..amin semoga semua selamat :)

    ReplyDelete
  7. harap2 semua selamat. Ameen. :)

    ReplyDelete
  8. kesiannya,harap cepat sembuh dan peristiwa ini tidak akan mematahkan semangat mereka..

    ReplyDelete
  9. ada bace tadi dalam akhbar..sian plok..

    ReplyDelete
  10. Ya Allah ya TUhanku... ngerinya.. sian kat dia.. mg semuanya selamat

    ReplyDelete
  11. aduhhai bahaya jugak main apinie.tapitu lah tugas seorang bomba..semoga dia selamat n tak cedera teruk

    ReplyDelete
  12. kesiannyeeeeee. moge selamat sumenye. tulah risikonye kalau keje bomba.

    ReplyDelete
  13. Ya Allah kesiannya....semoga depa selamat semuanya..

    ReplyDelete
  14. amin..moga Allah selamatkan mereka semua..

    ReplyDelete
  15. smoga mereka selamat.. keje cmni kena ada perlindungan insurans, harap2 diorg alert perkara ni utk jamin masa depan diri & keluarga...

    ReplyDelete
  16. jasamu dikenang...ssh juga jd bomba pun..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...