kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 November 2012

LUNA MAYA DAH KAWIN?



Bekas kekasih Ariel Peterpan (Noah), Luna Maya dikhabarkan sudah berkahwin dengan ahli perniagaan dikenali sebagai Reza Prawiro, baru-baru ini. Menurut laporan media Indonesia, Luna telah pulang ke kampung halaman neneknya yang terletak di Salzburg, Austria.

Kebetulan, Reza juga turut pergi ke tempat sama. Perkhabaran itu dikongsikan Reza sendiri melalui akaun Twitternya. Spekulasi itu semakin kukuh apabila tersebarnya gambar Luna Maya bersama Reza seperti di dalam dewan majlis perkahwinan.


Sebelum itu, mereka sempat ke Jerman untuk menonton perlawanan bola sepak di antara Dortmund melawan Real Madrid. Perkara ini menjadi lebih perhatian apabila, jejaka yang mengahwini Luna itu didakwa merupakan sepupu kepada pelakon terkenal, Dian Sastrowardoyo.

Tetapi sejauh mana kebenaran itu, tidak pasti pula kerana kedua-dua belah pihak tidak memberi sebarang ulasan mengenai gosip yang tersebar. Walau bagaimanapun, sama ada benar atau tidak, tunggu saja kenyataan dari mereka.


sumber :- SINI

19 comments:

  1. bergossip nampak. ini luna maya yg kontoversi dulu tu kan?

    ReplyDelete
  2. ya cikna sgt alert. sila terharu.. huhu.. takdela, tetiba terperasan.:)

    ReplyDelete
  3. baguslah dah khwen..semoga kekal ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  4. oo..ingtkan luna dengan ariel lagi..
    rupanya dah putus eh..

    dengan siapapun dia kwin, moga luna maya bahagia.. :)

    ReplyDelete
  5. bagus lah kalau dia dah kawen

    ReplyDelete
  6. oo kira xtaula betoi or x sbb dorg x sahkan ek

    ReplyDelete
  7. lah igtkan dgn aril lagi ... ap lah .. retis neh tak paam betoi

    ReplyDelete
  8. luna maya? macam pernah kudengar,,hehe

    ReplyDelete
  9. ehem2 nak hanter 2 up ke no mana? :)

    ReplyDelete
  10. lunanie mmg lawa lah...mata dia sangat lawa suka tgk

    ReplyDelete
  11. Xtau nk komen apa la psl retis ni...bkn leh caya sgt...kalo btl kesian ariel..huhuhu

    ReplyDelete
  12. dia dh putus dgn ariel ker?retis ni mcm2 kan

    ReplyDelete
  13. kalau artis ni, no komen laaaa. huhu. :)

    ReplyDelete
  14. hah..eloklah dia kawen...buka buku baru..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...