kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 November 2012

MAGGI CELUP PENGKALAN KUBOR

pekena maggi celup sebelum balik keje 
wahhh...best! sluurrppp....slurrppp....duk hirup kuah
hehehehe.... sedapp....sedappp...


kat kelate mee/maggi celup sangat femes okeii!
kalo datang kelate wajib try tau, lagi best dari mee/megi sup!
dua makanan itu berbeza ye! jangan korang cakap sama pulak....
harga RM3-RM5....bergantung pada jenis lauk yg diletak. 

p/s : sila lah terliur ya....
~ P.E.A.C.E ~


30 comments:

  1. Jaaaaaaaaaa.....!
    saje tau bg nur terliur..!

    ReplyDelete
  2. tengok pic pon dah terliur nihh hhee

    ReplyDelete
  3. saya pun suka makan mee celup ni !! sedap gila !!

    ReplyDelete
  4. alahai..tengok pun dah terliur..teringin lak bila nak dapat makan kan..hehe

    ReplyDelete
  5. maggi celup tu camna ya? tak pernah lagi rasa

    ReplyDelete
  6. kat kelate jek ke ada pun..terlio sudah..nyum..nyumi..huhuhu

    ReplyDelete
  7. terliur eh petey2 ginih,sedak tuhh

    ReplyDelete
  8. tadik korn baca tajuk tu macam maggi celup dalam kubur... huhuhu

    ReplyDelete
  9. nik ni balik kelate dop jln mana2 so dop tahu la apa mkanan yg femes.hehe

    ReplyDelete
  10. insyaallah mama datang kelantan mama slurpppp..hehehe

    ReplyDelete
  11. woo sedapnyoo .. pengkalan kubur tu alah ko tumpat ko?

    ReplyDelete
  12. asal pakat2 post makanan ni.. huaaaaaaaaaaaaaaaaaa perut sudah lapar.. tengok megi celop ni pula, ya Allah kak oiii.. sedapnya... karang banjir juga bilik sy dengan air liur sy.. btw, tak pernah makan lagi, selalu makan megi goreng megi goreng.. huaaaaaaaaaaaa one day, ena pasti akan rasa

    ReplyDelete
  13. maggi celup pengkalan kubor? baru je tengok ni =)

    ReplyDelete
  14. terliur sudah. sila bawak saya ke sini. :)

    ReplyDelete
  15. lama tak g kwsn bebas cukai pengkalan kubur. nanti kita p jenjalan sama eh. cuci mata. hekhek..

    ReplyDelete
  16. untungla boleh makan sedap..haha

    ReplyDelete
  17. tak pernah mkn mi celup ni. huhu. yg hitam tu kicap keee? :)

    ReplyDelete
  18. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  19. jauh benor nk cari megi celop ni...aiyakk

    ReplyDelete
  20. Mmmm mmg terlioq tgk celup2 ni...sedap tu..

    ReplyDelete
  21. alah..apasal x tahu pongg ms g klante tu..cikna nk qoyak pong tidak bleh la rasa.huhuhu nmpk cam sedap..

    ReplyDelete
  22. argh menyesal tgk,dh la tgh posa..aduhh sentapp

    ReplyDelete
  23. wah..nk kena g pengkalan kubur nih..dh lama tak g kelantan

    ReplyDelete
  24. 1st time teman dgr ni kak jaa. xde resepi ke? nk bt. ^^

    ReplyDelete
  25. sedapnya.
    blompenah sampai klate lagi..
    kalau pegi sana harus singgah..

    ReplyDelete
  26. Skala dgr mee celup.megi celup dok rajin dgr..bleh tryni

    ReplyDelete
  27. Pengkalan kubur, kedai mee celup hok mano sedap sekali... kelik ni nok gi make bowok anok beranok.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...