kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 November 2012

Mati Ketika Berzina?



 baca ini di ---> Mati Melekat Ketika Berzina

samada citer ni betul atau tidak jadikanlah panduan bagi kita yang masih hidup. semoga gambar ini, menjadi pengajaran untuk semua. jauhilah zina. ianya satu dosa besar. sekiranya anda TERDESAK untuk kawin atau tak boleh mengawal nafsu, berterus terang lah pada ibu bapa. jika mereka tidak merestui juga, rujuklah pada tempat/seseorang yang boleh diharapkan. bincang dan minta pandangan mereka.... 



related post about this :


p/s : let's share this.

19 comments:

  1. kebesaran Allah..moga dijauhkan.amin...

    ReplyDelete
  2. huhu..
    sedey-sedey

    seml;am bca kosmo pon terkejut juga KPK kena tangkap khalwat dgn staff sndiri..mcm2 hal la skrg ni

    * a`aa, ada.
    * ye ke. konvo kat na?ukm,upm atau um?
    * ciksu 28hb nov tu adik ipar ada fashion show kat times square. family in law datang..

    ReplyDelete
  3. Astagfirullahalazim..rasanya masa sekolah2 dulu ada jugak dengar lebih kurang mcm tuh tajuknya.."mati ketika berzina"isyk tulah balasannya tak sempat taubat.nauzubillah

    ReplyDelete
  4. pergh.. smoga mnjadi pengajaran...

    ReplyDelete
  5. Minta jauhlah dari zina ni jaa..
    bykkan ingat ALLAH..

    pengajaran buat semua....

    ReplyDelete
  6. benar atau x..mgkn soal lain..yg penting pengajaran dr cerita tu...agar memberi pengajaran kepada semua...

    ReplyDelete
  7. uishhh..nauzubillah. menakutkan jea
    semoga jadi pengajaran la.benda tak elok tu mmg tak blh buat.mati sia2 jea

    ReplyDelete
  8. Cerita betul nie jaa, pernah dengar dan terjadi dekat kawasan rumah fie je. AStagfirullah, mintak diajuhkan dari kita semua.

    ReplyDelete
  9. Ya Allah,
    mintak di jauhkan.nauzubillah..

    ReplyDelete
  10. kalau betul harap jadi pengajaran untuk semua terutama yg belum kawen

    ReplyDelete
  11. nauuzubillah..... Allah byr cash lagi kan..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...