kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 November 2012

NM sapuroh depan wisma kota bharu







makan time....yeeehawww!! sila ler terliur dengan menu simple di atas tu yer. walau hanya telor goreng, tomyam ngn ayam goreng kunyit sahaja tapi kalo time lapar for sure akan licin jugak korang bedal kan? kah...kah...kah...


p/s : masih busy ni....soryyy.... 

35 comments:

  1. mcm pernah tengok kedai ni. hihi.. berapa bintang nak bagi ni? :)

    ReplyDelete
  2. selalunya nasi tu bentuk bulat. feztime tengok bentuk petak

    ReplyDelete
  3. tmpt pebret cikji jgk tu. tomyam dio memey sedak! macey buh susu cair gituh

    ReplyDelete
  4. hmmm sedapp nyee..
    memang terliur da pun tengok gmbar yg pertama tu, hahaa

    Betul2x kalau lapar semua benda kita tibai.. :D

    ReplyDelete
  5. menu yg simple tu la yg sedap :)

    ReplyDelete
  6. selalu tgk bentu kasi bulatkan..ini petak pula ya..unikkk.. :)

    tomyam kalau mkn dgn tlur dadar, mmg sedap jaa...

    tak pandang org dah bila makan..hihi

    ReplyDelete
  7. ooo..yummi mknan tu walau mcm tu jer..mmg selera :)

    ReplyDelete
  8. bentuk nasi tu pun dah menarik selera ena....oh my!!! Terliur!

    ReplyDelete
  9. comey je nasi berbentuk petak.heheh

    ReplyDelete
  10. Sedap tak kat sini. Fie selalu makan di new horizon, haza bistro, ciksiti. Yang nie tak pernah cuba lagi. Hehe

    ReplyDelete
  11. terliur hokayy!

    erkk..depan cashier pun sempat lagikk.hehehe

    ReplyDelete
  12. wawawa k.ja..best tu..
    tq k.ja still support blog ore tu,wlaupun stahun skali update..insyaAllah kalu xdop gapo nati akn update sokmo la...

    ReplyDelete
  13. kalau lapar apapun rembat semua habis licin :)

    ReplyDelete
  14. waa.. tiap kali masuk mesti ada makanan, lapa la pulok,,huhu

    ReplyDelete
  15. o tu tmyam ke.. ingat apa td.. sbb kuah dia nmpk warna lain :-)

    ReplyDelete
  16. sedapnya...!

    sudi2 la singgah sini:http://ena7t5.blogspot.com

    tq..

    ReplyDelete
  17. time lapor jangan citer lah sume sapu bersih

    ReplyDelete
  18. #Jom kita sama2 memeriahkan lagi GA ini .. Mana tahu kan dapat hadiah domain. Banyak keistimewaan

    ReplyDelete
  19. menu simple tu yg besttt... mmg licin deqla bedal.. haha

    ReplyDelete
  20. pestime nampak nasi berbentuk 4 segi.. hik hik hik

    ReplyDelete
  21. cantek nasik tu bentuk 4 segi. hihi

    ReplyDelete
  22. :) nasi dia petakla..slalu klu mkn msti bulat..hihihi..nyum3x...

    ReplyDelete
  23. cikji rekemen tu konfem sedap. bulih try ni.

    ReplyDelete
  24. isyk mcm banyak gila jer nasik tuh..selalu manggkuk kecikkan?huh!

    ReplyDelete
  25. tomyam is always fevret. all time. hehe.

    ReplyDelete
  26. ohmaiii...tomyam tomyammm..uhukkk..sedapnya!

    ReplyDelete
  27. best nye kak ja, g maghi, g maghi makan,,huhuhu...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...