kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 November 2012

phewwitt.... seksinya!



phewwwiiitttt.....!!
 orang pakai bra 1 jerkk, dia gomol 4 bra....
hehehhee... tergoda tak?


p/s : jangan tiru aksi ni dirumah....kikiki....

17 comments:

  1. Ni nk kena lapor badan penapisan filem ni~

    ReplyDelete
  2. muehehehe... sangat seksi..

    ** akak kalau try juga lepas ni sure kembar 3 pulak kekekeke

    ReplyDelete
  3. hahahahahahahah..!
    sabo je lah jaa..!

    sapelah nak tiru aksi ni..hahha

    ReplyDelete
  4. banyak entri jaa hari ni. off day ke?

    ReplyDelete
  5. Haha....dah breast dia byk dr manusia...harus la tutop semua!!

    ReplyDelete
  6. haha. mak aihhhhhhhh. 12SX ni. huhu. sabor jelah. :)

    ReplyDelete
  7. haha. mak aihhhhhhhh. 12SX ni. huhu. sabor jelah. :)

    ReplyDelete
  8. Amboi sampai 4 sekali pakai.. Ha ha..

    ReplyDelete
  9. ahahaah..ntah apa spesis kucing nih..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...