kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 November 2012

Rempah daging masak hitam


Salam dears. Jaa tahu dikalangan anda ramai yang dah mencuba produk ni kan? tapi jaa baru sekarang dapat beli. Nak masak pulak entah bila laa pulak….haha… tunggu mood rajin aii datang laa gamaknya…hihi… rempah ni famos dah.. ramai dah cuba masak. Ramai yang bagi feedback yang baik. Katanya mudah dan sedapp!


Jaa pon order. minggu lepas sampai, kalo tak silap. ~lupa pulak. Harganya 4 paket RM10. Free postage. Sesapa yang nak beli boleh ler ke blog IZAN MAMA MIA. Boleh jugak inbox di facebook nya kat sini. Selamat mencuba ya! Jaa sendiri belom sempat lagi guna rempah ni… insyaALLAH bila dah buat jaa tepek gambar kat sini okeii…

17 comments:

  1. oh.. jaa dah beli eh. ingatkan belum. tu yg bg nak suh try. takpe la, masak banyak2 nnti ajak family makan k. :)

    ReplyDelete
  2. wahh jaa pn beli..blh la cuba msk..nnt gtau la cara2 nya hehee :)

    blh shida cuba plak.hehe..

    ReplyDelete
  3. hah,dah buat t jgn lupa msukkan dlm blog.nk amik bau..heheh

    ReplyDelete
  4. Owh skg mudah dh kan.. Rempah dh siap utk dimasak. Jimat masa. Nanti dh msak kak jaa bgtau ye

    ReplyDelete
  5. Jaa..entry kita sama, cumanya nur punya dah siap masak dah rempahnya..mmg sedap..!

    ReplyDelete
  6. tak pernah guna rempah cam gini...

    ReplyDelete
  7. alamak. rempah mcm ni yg satu kat rumah tak jugak try masak lagi. :)

    ReplyDelete
  8. wow, sedap boleh order.. nanti tnjuklah lauk yg sis masak guna benda ni.. heheheh

    ReplyDelete
  9. dia dh dapat la..jeles tau..
    ciksu baru nak order..tetiba teringat daging dalam freezer..:D

    kalau jaa tak nak mual tak yah letak susu pekat tu.just minum yg pure punya ;D letak air gula sikit

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi cuba ready made sos tu, selalu umi buat je. hehe

    ReplyDelete
  11. tekaan jaa betoi,yeay!!!tahniah2x email nama,alamat penuh dan no fon jaa kat sini ctcheery87@gmail.com.my..okey!!!
    thank you..

    ReplyDelete
  12. order dari izan...yeahh..mcm nk order jugak sbb ramai ckp sdp... :)

    ReplyDelete
  13. bagus dah selamat sampai yer....nnt ty masak tau..

    ReplyDelete
  14. betul sedap..
    dah try dah ritu..mmg marveles :)
    cepat2 g try masak :)

    ReplyDelete
  15. nurul dah makan dah sedap=)rempahtuhpun murah jerkan??

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...