kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 November 2012

RESTORAN JUWITA PASIR TUMBOH




makan time..yeeehawww...!
ni pic dah hampir sebulan kot...muahaha
dah lama duk dlm henpon....and dah lama pun jaa makan
dah jadik bahan kumbahan ponggg....kikiki...




saja jaa nak share tentang kedai makan ni. sedap jugak tau...
takde ler sampai menjilat jari jemari...tapi boleh ler..
rege pon berpatutan. sape yg duk kelate atau yg nak datang kelate tu
jemput ler singgah nanti yer...tomyam dia pekat.




kedai ni nama nya restoran juwita kat Pasir Tumboh
kalo from k.kerian kedai ni sebelum Smk Long Ghaffar (belah kiri)
jaa pun first time jugak singgah sini...
jaa dtg sini 3 beranak, bersama adik ipar jaa...ct eaisah...
a.k.a tukang bayar...hihi.. <--- tu yg sedap tu gamaknya..kah..kah.. : )



p/s : tadak idea nak update...gini pon kira ok ler kan? >__<

32 comments:

  1. Nok g make jugopla situ.hehe

    ReplyDelete
  2. jaaaaaaaaaaa.............memang tau suke tepek pic makanan...terliur dah ni..hihi

    ReplyDelete
  3. ala,,,jauh pulak nak g kelate tu..x de bukak cawangan kat selangor ke..hii

    ReplyDelete
  4. tomyam....sedapnye...teringat pulak cite citra juwita..hihi

    ReplyDelete
  5. waa.. best nye, bila dah keje, blh la jajok keda make,, lmbtnye nak grad,,hehehe

    ReplyDelete
  6. makan aje jaa ni..tp best la kan mcm deqla gak kan ssh gomok ye tak? hihi..kamis dpn mak deqla maybe nk kelek kelate..tp deqla x follow..kalo la deqla dpt follow kompem2 nk p jmpa jaa! insyaAllah nnti bile deqla kelek kelate deh? ngee

    ReplyDelete
  7. huhuh..sedap..kita dah laa gh lapar sesangat nih...malas pulak nk masak..

    ReplyDelete
  8. SERIUS AIR Liur leleh kat dagu tengok tomyam tu dear..hahaha

    mana dengan belum lunch lagi ni..hehehe.

    ReplyDelete
  9. gini pun kira update gak ja..hehehehe.. :)

    kalau nak pegi kelantan, kena tgk blog ja dulu.. sbb byk info pasal makanan dekat kelantan.. :)

    ReplyDelete
  10. I see tomyam! I see tom yam there.. huaaaaaaaaaaa bila tengok ni, teringin nak makan cenggini kt santai.. huaaaaaaaa.. sedapnya...

    ReplyDelete
  11. nmpk mcm sedap je tomyam tuuuuuu. slurppppppp. nnt gi klate, blanje la ye. hihi. :)

    ReplyDelete
  12. selalu buat org lapar ye jaa. hukkk..

    esok jadi tau. :)

    ReplyDelete
  13. Ms kijo kat psr tumboh dl xprasan la plok ado kdai nih. Blh g try pahnih

    ReplyDelete
  14. singgah sini

    jemput join giveaway saya

    http://therosputih.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

    ReplyDelete
  15. wah2 makan akan lebih sedap jika tidak digunakan duit sendiri ye ? :)

    ReplyDelete
  16. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira kk hehehe :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  17. kalau dekat buleh pergi makan dekt situ...:) apakan daya saya stay di kedah! hihi

    ReplyDelete
  18. kalau bab makan memang sedap..

    ReplyDelete
  19. ken ag jgk la...pebret tirah meme tomyam pom...hihi

    ReplyDelete
  20. aduh sedaknyo..tliur weh..keno g jugok ni klu balik klate..hehe

    ReplyDelete
  21. tomyam tu yg nmk menarik tu..plg menarik yg Jaa pos entry pasal meggi celup tu..perghh mmg rs cam nk g klante lagi lah..nk try.hahaha

    ReplyDelete
  22. blogger pemes yg cikna ckp semalam :)
    http://hazanis.blogspot.com/ (mek cah).

    ReplyDelete
  23. i likeeee tomyam! hehe. pekat2 tu yg sedap. ^^


    *kak jaa, alhamdulillah shu sihat. akak sihat? mai penang roger taw :)

    ReplyDelete
  24. i likeeee tomyam! hehe. pekat2 tu yg sedap. ^^


    *kak jaa, alhamdulillah shu sihat. akak sihat? mai penang roger taw :)

    ReplyDelete
  25. i likeeee tomyam! hehe. pekat2 tu yg sedap. ^^


    *kak jaa, alhamdulillah shu sihat. akak sihat? mai penang roger taw :)

    ReplyDelete
  26. Nok make etek..hehe..nk ke sana jugok dlm wktu tdkt.nanti ada jdh kita jupe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...