kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 November 2012

"SEGMEN : 6 perkara tentang saya II"

salam dears, hari ni
jaa nak join segmen laa...hihi...
segmen dari ahli GSF ----> kinara kinatara 
jaa tau ttg segmen dari blog Si Mata Tajam (M)


 "SEGMEN : 6 perkara tentang saya II"

      1.  anak jati kelantan. umur 24. dah kawin. dah ada anak ponnn...pheewww..
      2.  mata akan ter'celik' seluasnya bila marah....hahahhahaa... ~tebiat terburok!
      3.  tukang perabihh duit..... tak pernah lekat duit... habis sokmo! :P
      4.  suka termenung, suka berangan mat jeninggg  sambil conteng2 buku!
      5.  mulut laser?? bnyak mulut, talkative! pot..pet..pot..pet...manjang....ngee... 
      6.  mudah kesian kan orang.... mudah kena tipu pon yer gak...huhu....
 
jaa nak tagNIK ROS & CIK EITA


pada yang nak join jom klik ----> JOIN NOW!!

21 comments:

  1. dari segmen,leh tau pasal awak.hik3
    wahhhh umur 24 dah ada anak..bestlah dia jodoh awal.kita umur 23.nak kawen jugak..hik3

    ReplyDelete
  2. haaaa 24 baru ko? tuo cikji lagi laa,hukhukkk

    ReplyDelete
  3. 6 perkara?? haa... pecah rahsia..haha

    ReplyDelete
  4. 6 perkara tntang yatt.. rahsia! haha

    ReplyDelete
  5. oh takutnya. garang kah puan jaa ni? hehehe..

    ReplyDelete
  6. hye.. yup blogger kelate gak tpi malam ni nk g KL da.. xdpt nk join jmpa da.. sobsob

    ReplyDelete
  7. aik..nama nik ade. ok .nnt ni buat yea..hehe

    ReplyDelete
  8. tu bkn 6 lg..jaa dah triple dah hehee ^_^

    ReplyDelete
  9. yang num 3 tuh kena mintak tolong ngan AKPK..hahahaha..ooo baru 24gupenyer=)

    ReplyDelete
  10. Umoq 24.. Wahhh muda2 dah ada ank...bgsnyeeee...hihi...

    ReplyDelete
  11. Yuni pun cepat kesiankan orang. Tu sebablah Yuni ni senang orang nak tipu.

    ReplyDelete
  12. kihkihkih
    kawin muda lah ekk
    eh lps nih jgn dok kena tipu dah..xyah dok kesian2 sgt no..nti kang jd cam ai plak.hahaha

    ReplyDelete
  13. Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

    ReplyDelete
  14. ciksu tua dari jaa la ni..;D

    suka temenung mikior masa depan;D

    ReplyDelete
  15. ciksu tua dari jaa la ni..;D

    suka temenung mikior masa depan;D

    ReplyDelete
  16. ciksu tua dari jaa la ni..;D

    suka temenung mikior masa depan;D
    verangan nak jumpa tokti ;D

    ReplyDelete
  17. ciksu tua dari jaa la ni..;D

    suka temenung mikior masa depan;D
    verangan nak jumpa tokti ;D

    ReplyDelete
  18. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    24 dah ada anak..?pergh.. awalnya.. hehehe

    ReplyDelete
  19. dr segmen yg same,,=)

    3 dengan 5 kite same,,leh jd geng,hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...