kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 November 2012

SOALAN CEPUMAS by Hnahdy


salam dears. malam ni jaa nak join contest pulak!
contest SOALAN CEPUMAS by Hnahdy
sekali tengok cam payah, tapi ku gagahi jugak
bukan kerana topup, tapi just for fun...hehehe...

~ GAMBAR 1 ~
 

cer korang tengok gambar kat atas tu?
sebelum tu jaa nak bagitau,
tu bukan pic jaa yer. so, jgn dicari dimana jaakechik berada..
kikiki... macam ler korang kisah, ye dok?

~ GAMBAR 2 ~

berdasarkan 2 gambar tu, Hnahdy bagi 5 soalan cepumas 


soalan & jawapan :

1. cari perbezaan antara gambar 1 dan 2? 
----> pada gambar lelaki yg dibulatkan

2. berapa orang pada gambar 1?
----> 203 orang semuanya.

3. berapa orang yg duk di barisan paling hadapan pada gambar 1?
 ----> 33 orang! ~gigih aii kira tau... 

4. berapa ramai yg pakai baju korporat pink pada gambar 1?
 ----> 20 orang!

5. dimana Hana berada pada gambar 1?
----> Hana yang bertudung oren! kan? kan?

 sapa yang nak join jom klik ----> JOIN NOW!!

P/S :  tapi tak aci ler kan? mesti ada yg meniru. kikiki...tapi takpe laa...just for fun... tiru jer laa aii tak kisah ponggg! tarikh tutup kul 11 malam esok tau... cepattt2x!! >_<

13 comments:

  1. boleh juling mata lepas jawab soalan cepumas ni. hihi..

    tahniah jaa. anda sangat gigih. good luck! :)

    ReplyDelete
  2. hahaa..ingt saja teka hehe..gudluck jaa ^_^

    ReplyDelete
  3. huhu mmg nampak susah..selamat menjoinkan diri k jaa.singgah pg2..

    ReplyDelete
  4. gambar kecik susah jugak nak cari jaa kecik nie...

    ReplyDelete
  5. aduh!!!!pedih mata,mcm nak tersembul bijik mata nk mngira..huhu

    ReplyDelete
  6. Tiru jwpn jaa jelah. Hehe, tp kena confirmkn btul2 jwpn trakhir tu

    ReplyDelete
  7. Haha...sng org nk copy paste jwpn jaa...mmg bole pengsan nk kira satu2... apapun good luck jaa...

    ReplyDelete
  8. terer laa jaaa dapat teka..saya mmg xleh nak joint laa sbb dah berpinau mata dok kira asyik silap jer

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...