kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 November 2012

Tempat Nak Beli Durian Crepe di Kelantan



Hari ni jaa nak promote bisnes Durian Crepe Harmuni Bakery. jaa promote bukan sebab jaa dapat komisen ke hape yer dan jangan korang sangka jaa ni sedara mara dia or apa-apa yg sewaktu dengannya okei. jaa tak kenal dia pon. kenal malam nak gi beli tu aje. shopping online katakan..hihi. kuih pon jual online sekarang kan? canggih! kelas kauuu...

tempat nak beli durian crepe, durian crepe di kelantan, durian crepe murah di area kelantan, durian crepe ana suzana, crepe durian, resepi crepe durian ana suzana, resepi durian crepe yang sedap mudah dan cepat, harmuni bakery,

jaa berani promote sebab jaa dah try Durian Crepe buatan dia. tak caya? baca entry INI dan INI. Pastu pulak jaa tengok cara Durian Crepe ni dibuat bersih jer. jaa tak gi ke tempat dia pon. tapi tengok gambar2 dalam facebook dia ler. kan dah kata tadi, sekarang ni canggih. zaman dah berubah, dunia dah maju. hihi. segalanya di hujung jari jer. sediakan duit jer, pastu semua jalan!


Isi durian yang dia guna pon nampak fresh dan berkualiti. so, thats why ler rasa Durian Crepe dia sgt sedap, jaa memang first time makan benda ni dan tak tau apa rasa sebenar dia. tapi percayalah, ianya sangat2 sedap. harga pun murah RM10/Sekotak (6 ketul) saiz dia pon besar gak la. bagi jaa rege tu murah dah. tapi tak tau pulak kalo korang boleh dapat yang lagi murah...huhu....

resepi durian crepe, durian crepe, cara buat durian crepe, tips buat durian crepe

pada yang berada di Kelantan tu, jemput ler beli ngan akak ni yer. alamat dia di Ketereh. tapi kengkadang dia kuar gak ke Kota Bharu. akak ni jugak ada buat bermacam kelas membuat pastry seperti kek, pavlova, cup cake dan bermacam lagi laaa.... nak tahu lebih lanjut jom amik details dia kat bawah ni ekk... selamat membeli!

              Laman facebook : Harmuni Bakery
              No . Tel : 012-9527622 / 010-4067622
              Lokasi : Ketereh, Kelantan.
              Nama : lupa pulak nak bertanya..kikiki. 
 





30 comments:

  1. Haaa ketereh. Kat mn ek? nk g cari eh

    ReplyDelete
  2. teringin nye nk try... tp jauh.. huhuhu... akak tu jual pos ke cm ne?? ke ambik by hand je?

    ReplyDelete
  3. bagi nik murah la tu. RM10/sekotak ade 6 ketul.

    ReplyDelete
  4. adeh..terkebil2 nur nengok doyan crepe ni..!

    xleh jadi ni ja..kena cari gak ni..!hihih

    ReplyDelete
  5. cayalah jaa..hihi
    memang puas ni kalau ngadap kan ;D

    ReplyDelete
  6. ya Allah sedapnyaaa.... mengidam pula pdhal bru beli kt mid valley smlm.. huaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  7. saja kan tepek gambar besar2. dah menterliur dah ni cemana? jauh kot ketereh. hukhuk..

    akan berusaha dptkan jugak durian crepe ni. tq jaa utk info. :)

    ReplyDelete
  8. err jaa.. durian crepe ni masuk telur tak? ada bau2 telur tak masa jaa makan?

    ReplyDelete
  9. entri membantu jaa .. tq! sbb kawan mee mengidamm ..

    ReplyDelete
  10. femes kueh ni skrg ehhhh. kat mane mane pun org berckp. ;)

    ReplyDelete
  11. mak aihhh..kuningnya..geramm tgk hehee..shida peminat durian tegar..grrrr!!

    ReplyDelete
  12. wow.. bestnyer durian... em.. sy pun tak pernah tahu tpt ni... thanx for ur info.. :-)

    ReplyDelete
  13. mmg top betoi lah durian crepe ni skrg.. -)

    ReplyDelete
  14. Fie dah buat hari tu kurang comel bentuknya. hikhik. kena belajar lagi nie, fie suka buat benda macam nie. Kalau masak gulai ko atau masakan lain fie malas. haha

    ReplyDelete
  15. hrmm..
    mmg rs durian kuat x jaa ?
    ai x mkn durian tp mcm tingin nk cuba sbb suma org sibok dk cakap pasal ni.huhu

    ReplyDelete
  16. tgk gmbr pun dah terliur.. kalo tgk real lagi la kan..nyum2...

    ReplyDelete
  17. jauh jaa..kalau dekat boleh menyenget g gak ish terliur sudah..

    ReplyDelete
  18. nmpk sdapppp...nk try merasa jgkla nnt :)

    ReplyDelete
  19. sekarang ni tengah femes durian crepe ni kan...sedap ek...yana tak berapa makan durian sangat...tak kuat ke baunya,,,

    ReplyDelete
  20. ok jaa. nk try beli la. kalo telur tu byk mmg xdpt mkn la. huhu..

    ReplyDelete
  21. femes btul durian crepe ni..tak pnh makan lagi..sadis pulak rasanye..hehe

    ReplyDelete
  22. jaa harga dia murahlah dahlah nampak besar2..nanti kalau alik umah MIL naklah g carik.ketereh dekat jer ngan melor kan?

    ReplyDelete
  23. jika area kb saya blh tlg :)..hehe..harga same

    ReplyDelete
  24. just stopping by to say hi

    ReplyDelete
  25. Saya pun tak pernah rasa doyan crepe ni ,ingatkan dlm tu roti ke apa ,sebab kembang elok je .InsyaAllah ,raya ni nak makan doyan crepe ni .Macm mana lah rasanya .

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...