kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 November 2012

TUKANG UPDATE




nota si kecil :
" salam makcik, pakcik....mama saya busy sekarang ni
mama suruh saya bagitahu u'olls yang mama sibukkkk sgt2
tak sempat nak balas jejak. so, mama kirim salam dan
 mama ucap tengkiu pada yang singgah ke blog mama. "




" blog mama sekarang ni saya yang jaga
saya pantau dan saya yang update
that why sejak dua menjak ni entry sumenya ringkas sajo
sumenya di set auto publish di tengah malam buta... hihi.... "


p/s :  terima kasih yer singgah!!

31 comments:

  1. alololo..comei..!
    boleh ngorat...hihi

    nanti krim salam kat mama balik ye yang.!

    ReplyDelete
  2. hehheheh.. ok... kirim salam kat mama k.. =)

    ReplyDelete
  3. haha..kecik2 dah pndai berblogging yer... :)

    ReplyDelete
  4. alolo comeynya assistant mama ni. nnti kem salam mama ye. mama buat apa la tu bz sangat. :)

    ReplyDelete
  5. uit baby comelll

    rajin ye tolong update blog. hiii..

    p/s : saya klate kat machang. jaa? ^^

    ReplyDelete
  6. ye fikri. mama awak bz pot pet pot pet :P

    jgn marah haa nnt kena jual

    ReplyDelete
  7. comelnya tolong jaga blog mama dia.... ^_^

    ReplyDelete
  8. Untung lah ada orang tolong update. nanti fie nak kawen cepat cepat ada baby nak suruh dia je yg updatekan utk fie. Hekhek

    ReplyDelete
  9. atototoooo..omeynyaaaaaaaaaaaaaaaaaa... geramnya pipi anak akk tu.. kyaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. terbalik la kite ni. hee. sorang tak update, sorang tak bw. yg same nye, sibukkkkkkk. :)

    ReplyDelete
  11. bagus ni.. kecik2 dh blh tlg mama update blog... hihi

    ReplyDelete
  12. Amboi bijaknya Si kecik ni..Owh kecik2 dh jd blogger yek cayang.

    ReplyDelete
  13. kihkihkih
    tima kasih ye ensem tolong update kat anti..bgtau mama jgn bz lelama eh nti kitaorg qenduu..tp kalo tukang update yg ensem ni ada tiap2 ari bagus jugak.hehehehe

    kiut miut aih tukang yg update nih :)

    ReplyDelete
  14. aiceceh pndai ye budak comey ni,geram je tgk..rsa nk cubit je pipi si fikri ni..hehe

    ReplyDelete
  15. aloo.. comei nyo adik kecil ni, anak sapo xtau..hehe

    ReplyDelete
  16. ish..dh beso anak bujang jaa yer...

    ReplyDelete
  17. hehehehe..comel! nak cubit!

    lentik je telunjuk ko tunjuk tajuk blog mama tu kan?hehhe.

    muah!

    ReplyDelete
  18. Kihkih blog mama keno take over ngn ank buje dohhh

    ReplyDelete
  19. comelnya...tapi kan jaa kena jaga mata dia, jangan dekat sangat tngk pc tu :)

    ReplyDelete
  20. amboi..bukan main lagi dia ni ye

    ReplyDelete
  21. lps nie bleh la tlg update entry ja..hihi

    ReplyDelete
  22. comelnyeeee hai fikri oii. hehe. tolong jge kan blog aunty jugak boleh? update skali taw. hihi ^^

    ReplyDelete
  23. Oklah nanti dpt award bloggerpling muda.dan cumil

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...