kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 November 2012

WW: Apa Yang Salah?



HAZIQ FIKRI
 salah eja ke salah tulis??


27 comments:

  1. kedudukan ekor Q tu salah taruk..haha tapi nice jer..
    nama fikri,Haziq depan ek??ank sedara cheery Haziq jugak..haziq ashraf..hehe..

    ReplyDelete
  2. SALAH TULIS.HEHEH Q TERBALIK..fesyen kot..huhu

    ReplyDelete
  3. tepoh mano namo tuh? xpo lah, asal ado fikri depey.

    suka lah tu dio blh naik muto sdri,hihi

    ReplyDelete
  4. Q style kot.. mesti dia tak perasan tu

    ReplyDelete
  5. hihi. huruf q die terbalikkkkk. kat skolah pun ade jugak kes huruf terbalik mcm ni. :)

    ReplyDelete
  6. salah tulis...hihihi :) bakpe Q jd gitu :)

    ReplyDelete
  7. fesyen tu... kretif... best laa kecik2 ade mutor...

    ReplyDelete
  8. ooo..Q nyer terbalik la pulok..

    ReplyDelete
  9. itu style namanya jaa. Q terbalik. :)

    ReplyDelete
  10. Haha.. Xpe kak jaa. UniQ. Semart fikri

    ReplyDelete
  11. xslh eja xslh tulis..tp Q terbalik jaaa heheee..:D

    ReplyDelete
  12. Pagi sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

    ReplyDelete
  13. Pagi sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

    ReplyDelete
  14. Pagi sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

    ReplyDelete
  15. itu seni namanya Jaa oii.hehehe
    Q pesyen baru :)

    ReplyDelete
  16. hihii blh plak Q terbalik yer.. hihi

    ReplyDelete
  17. Q ja yg terbalik..ha ha..tapi unik tu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...