kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 December 2012

Beli Durian Crepe Lagi....hihi...



 sedappp woooo... durian crepe ni....
pasni jaa nak try Nangka Crepe ngn Jagung Crepe pulak lah
belom penah cuba lagi yang lain2 tuh


 jaa beli ni melalui facebook (online) dengan Harmuni Bakery
dia buat boot sale dekat tepi Kfc Stadium Kota Bharu


lepas beli terus ngapp di stadium time2 tu jugak..kikiki..
mak, anak, bapak samo sajoo.....sume hantu doyan! ngeeee....


18 comments:

  1. nak jugakk,, tp xtau nk cri kt ne,,huhu

    ReplyDelete
  2. Mmg sdapppp sgt...adoiii tetiba teringin nk mkn laaa...mn nk cari nih!

    ReplyDelete
  3. Slmt mkn kak jaa.. Baby last mkn durian time kecik sekolah rendah dlu

    ReplyDelete
  4. amboi jaa..makan lagi durian crepe yea. mmg sedap pun.mkn byk kali pun ok.

    ReplyDelete
  5. makan satu jer hari tu. rasanya tidak boleh terima...

    ReplyDelete
  6. Fie rasa lagi bagus kalau jaa buat sendiri. hehe. Bukan apa, cepat dan senang dan jimat. Fie buat yang chocolate crepe and strawberry crepe hari tu. pun sedap.

    ReplyDelete
  7. Crepe durian dah memang takleh dipisahkan lagi .. haha ! amboiiih gebunya .. meleleh pula bila tengok lama-lama, kihkih

    ReplyDelete
  8. cheery tingin nak rasa tp xjumpa lagi kat selangor ni

    ReplyDelete
  9. ita x suke durian...bru ni ank sedara ada beli..busuk nyer bau...pening kepala

    ReplyDelete
  10. teringin nak rasa. tapi, belum pernah jumpa lagi. huhu

    ReplyDelete
  11. ni mmg betol2 ketagih durian crepe ni hikss

    ReplyDelete
  12. memang hantu durian la ni ye. jaa pernah try tak yg jual kat tesco tu? aritu cikna beli kat situ la. tp xtau nk ckp sedap ke tak sbb cikna mkn secubit je. bau telur kuat kot.

    ReplyDelete
  13. Deqla pun teringin nk mkn lg..huhu

    ReplyDelete
  14. sedapnyaaa..!
    teringinlah pula.. :)

    ReplyDelete
  15. aritu shu test bt k.jaa. haha. kulit x brapa nk licin. menggerutu habis. kiki.

    ReplyDelete
  16. Kt cni da kurngdh d.crepe ni myb musim doyanbis dh

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...