kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 December 2012

Bertukar ke domain.com




Semalam janji nak bw...tapi tak dapat tunaikan... ada masalah sikit. Maaf yer buat semua. Hari ni pulak sepatutnya jaa tak keje (offday) tapi kena kerja jugak sebab ada meeting terbesar di office hari ni. 24 jam sehari terasa mcm tak cukup jer. Sokmo bizi!

Ni pun dapat curi-curi update blog sebelum gi ofis. Selalunya memang takkan update le pepagi buta nih. Haha. Gigih duk update sebab jaa nak buat pengumuman ringkas!  Jaa nak bagitahu yang jaa dah ada domain name sendiri. www.jaakechik.com. Yeayyy.... sonok aii tau! 

Kalau dulu URL blog jaa panjang lebar tapi sekarang tidak lagi. Simple dan ringkas sajoo... dulu jaa guna http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com. adeh, panjang giler kan? giler pun tak panjang mcm nih... kikiki... yg nak tahu pasal domain name ni, hope bersabar yer. tunggu jaa buat entry yg lebih details nanti.
   
Banyak benda kena settingkan balik, blog jaa jadik tunggang langgang kejap semalam. Jaa pun masih vengong lagi ni. bloglist jaa sekarang dah zero! Balik keje nanti baru nak edit semua tu... korang jangan kata aku buang link korang pulak tau... okey, stakat ni lah dulu jaa cerita ya.. malam karang kita sambung lagi.... T__T


p/s : bye..bye..nak gi keje dah nih....

20 comments:

  1. wah tahniah...tukar domain sndri sng x??

    ReplyDelete
  2. Suka sungguh bunyi dia dapat domain baru...Edit balik blog malam kang sambil makan burger lagi?

    ReplyDelete
  3. hehehehe... macam mana nak buat domain sendiri ye...?

    ReplyDelete
  4. wahhhhh...sudah maju lah jaa..!
    hebat2...

    apapun tahniah ye jaa.. :)

    ReplyDelete
  5. waa.. cam best je jaa,, tapi malas la plak bila pkir nak setting2 ni,hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak jaa... :)
    Psni makin semangat la eh berblog ni

    ReplyDelete
  7. lepas ni makin bekobar-kobar la k.jaa. mihmih. hehehe ^^

    ReplyDelete
  8. pasni makin bersemangat la jaa berblog..heheh

    ReplyDelete
  9. pasni makin bersemangat la jaa berblog..heheh

    ReplyDelete
  10. Uwaaaaa...sedeh x dpt blogwalking jaa at opis! :'(

    ReplyDelete
  11. fuyyooo.. dah ada domain sendiri. cayalah jaa. ;)

    ReplyDelete
  12. waaaaaa. sudah jugak ehhh nak pakai domain sdiri. bloglist boleh jadi takde. phew. ;)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Jaa sb dah ada domain sendiri

    ReplyDelete
  14. cepat la cerita...nk tkr ke domain sndri jgk eh...hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...