kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 December 2012

Bloglist JAN-FEB blog jaakechik

 ♥  sticky post  

salam dears! sejak jaa bertukar ke domain dotcom hari tu, bloglist jaa dah hilang. so, skang jaa nak update semula. sesapa yang berminat sila la join ekk.. bloglist ni jaa akan letak bermula 01 jan – 28 feb 2013 (dua bulan) nak join senang jer tak payah buat entry, JUST drop your link (URL). yang dah ada kat bloglist jaa, tak payah letak link lagi okeyy...
 
senarai di bloglist tu bukan bermaksud jaa akan datang dan komen blog korang hari-hari. tapi kalau ada masa free memang jaa akan terjah. nak cakap gerenti, jaa tak boleh jamin 100%. tapi insyaALLAH jaa akan singgah kalau ada masa lebih. siang hari jaa keje, balik umah sibuk ngn rumah takdak tangga. ~harap korang faham yek.


 nota kecik 

untuk 15 orang sahaja
tarikh tutup : 31 dis 2012


44 comments:

  1. wan buleh join tak?
    wan pun nak buat bloglist ni.
    ada satu ruang kat footer.

    lepas feb, tukar bloglist lain pulak ke?.

    gitu?

    ReplyDelete
  2. Ain nak :D

    www.ainpunyeceritalah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ena ean nak.. heheheh wahh lama juga ye segmen akk..

    www.ladyainaa.com

    ReplyDelete
  4. kak jaa. nak join boleh ? :D

    saiafera.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. nak joint,..kalau masih ada ruang...... http://miaduniaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam jaa..tima kaseh ya mai singgah blog kak intan..hhehehe..:) salam perkenalan...

    ReplyDelete
  7. nak nak. letak aya kat bloglist jaa boleh? ^_^

    http://www.sheeraya.my/

    ReplyDelete
  8. jaa.blog jaa mg ttp dalam bloglist nur.. :)

    ReplyDelete
  9. http://sitinorhalizastory.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. http://teenagersareawesome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Nak! Huish , sempat lagi tak ni? hehehttp://merepekgila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Nak, hehe. kalau dapatlah :D
    http://nurull-syafiyqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Seronok tengok kak Jaa dah berdomain sendiri :)

    ReplyDelete
  14. nak jugak nak jugak. haha.. gedik kan.

    aah cikna pun stress nak lalu jalan situ. jln byk lubang sejak2 hujan ni. yg org membeli tu pun parking sesuka hati je. geram nak bukak tingkap & jerit. tp tak boleh la sbb rumah dekat. senang org nak cari. hikhik..

    ReplyDelete
  15. comeynya gambar penulis blog kat sebelah ni. ayu gitu. :)

    ReplyDelete
  16. ♥sesama intai2 blog^-^

    http://sitifaizahraini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. DA TERLAMBAT LAK :(

    http://najihah90@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. nak jugakk. tp macam da terlebih 15 jee..

    http://rajafarah94.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. nak join jugak la...lagipun anda telah ditag...hahaha...http://www.kitatauke.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    ReplyDelete
  20. ramainya yang dah bertukar domain ^^

    http://cikpensil.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. http://bdox-crazy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. salam hi Jaa...hee..santai di blog jaa yg awesome.. ^___^
    meh nk join ur segmen..

    http://seneoritabaharin.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. korn boleh xx kak jaa?
    http://arjunapopkorn.blogspot.com
    hehe

    ReplyDelete
  24. salam kenal...suraya jemah sini....

    http://syawalsimpsons.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. ayu nak jgk..hihiihi

    http://coratcoretkuini.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Nak!! http://inicarahidup.blogspot.com/

    =)

    ReplyDelete
  27. nokkk jugokkk . hehe . kalu blh lagi la
    ceritasayastory.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. nak juga..kalau masih ada ruang..www.msvelentine.my

    ReplyDelete
  29. nak gak menyelit kalu ade ruang lagi la....
    http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. dah terlmbat tp nk letak jugak..
    hehehe..
    http://zitaomar.blogspot.com

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...