kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 December 2012

BMW E36 untuk dijual


salam dears!
berminat nak pakai BWM?? 
meh usha sini meh...

kereta bmw murah, bmw lama, bmw e36, bmw model lama, bmw untuk dijual, bmw model terkini, harga pasaran bmw lama

 pandangan depan


pandangan belakang

 HARGA : RM22000
tahun : 1996
gear : AUTO
enjin : 2700 cc 
 lokasi : depan SMK. Gunong, Bachok Kelantan
jika berminat, sila hubungi : 010-7905444
PN. ZURAIHAN ZAKARIA
actually kete ni bukan kete jaa yer... ni kete my biras. hihi. jaa tolong promote jer pongg... aii tak berduit nak beli BMW nie... T__T sesapa berminat ngn BMW sila ler belek-belek yer. condition kereta ni sangat baik. untuk lebih details, sila call tuan empunya kereta yer. boleh datang tengok sendiri untuk lebih puas hati.... :)



14 comments:

  1. igtkae hok jaa,ajatnyo nok tupey g makey tomyam sapuroh,hihi

    ReplyDelete
  2. wahh..siapa2 yg nak tukar kete tu oklahkan..

    nur dah ade kereta comell..hihih

    ReplyDelete
  3. nanti ena try call my buah hati.. hari tu dia ada tnya juga pasal kereta ni.. dia nk beli, untuk apa xtahu...

    ReplyDelete
  4. Buah hati ena nampak berminat, sbb dia kata dia memang dah lama cari kereta ni... sy dah bg no tepon semuanya kt, nanti dy uruskanlah mcm mana...

    ReplyDelete
  5. oo..ingat jaa punya tadi..hihi

    ReplyDelete
  6. wah,, klau la muja dah keje and ada duit,, huhu

    ReplyDelete
  7. wah!bestnyer ku leh pakai bmw..leh eksyen sana sinun..hahaha..(niat dah xbaik!)

    ReplyDelete
  8. ingt jaa pnya td..kot2 nk tukar lg hebat..hehe

    ReplyDelete
  9. beli beli.. harga boleh kawtim.. hihi.. tolong promote. :P

    ReplyDelete
  10. xmmpu lg nk beli keto hehee :D

    ReplyDelete
  11. hehe. jad promoter jap eh k.jaa. hehe. jenuh shu kna keja 22 tahun bru dpt. hihihi

    ReplyDelete
  12. ni bkn takat tak mmpu duit..tapi mmg tak mmpu nak bawak sbb besa sgt..hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...