kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 December 2012

Budak Botak

salam sayang untuk semua. 
hai korang tengah wat apa tuh? kalau takdak keje, 
meh ler skodeng gambar fikri tengah duk gunting rambut ni...


"bestnya duk atas kerusi ni.
badan pun wangi bila abang ngah letak bedak debu"


"uuikk..nape dia potong rambut aii nih?
abah..mama...tolong laaa fikri ni..."


"iskhh...rela dalam pasrah"


"adeh...nape gatal-gatal satu badan ni?"


"alamak gatalnya...."

hahahaha... tu antara drama sebabak yang direka semata-mata...muahaha... ekceli beberapa hari lepas jaa bawak fikri ke kedai gunting. rambut dia dah lama tak bergunting. so kali ni kitorang decided nak botakkan terus... biar lambat sikit panjangnya....hihi...

nasib baik ler...mood fikri okey time ni... kalo tak memang haru ler. maybe sebab tukang gunting tu dia kenal kot. sebab tukang gunting tu anak kepada pengasuh dia. that's why dia tak nangis agaknya... alhamdulillah segalanya lancar... kejap jer siap.


klik like kalau suka.

15 comments:

  1. tak penah bawak syawal G gunting kat kedai..minta en asbeen je sodok rambut syawal sampai motak ni..kikikikiki

    ReplyDelete
  2. hehe kelakar tgk reaksi dia ,bagus dok diam jer kalo ank buah ain hermm jgn harap nk bagi sentuh kepala dia ,pntang tok nenek la kunun kekeke

    ReplyDelete
  3. Ala fikri dah botak.makin comel

    ReplyDelete
  4. Atototot ! botak botak dia pun masih comel dan handsome,kihkih ..mcm-mcm gaya sungguh,hehe

    ReplyDelete
  5. budak2 kecik memang payah nk potong rambutkan... ena pun dlu tak suka potong rmbut, terutama rambut depan ena ni.. bila mak nk potong mesti menangis macam kena dera.. hahaha jhtkan sy... dah besau ni, suka pula gunting2 rambut.. sedap je org main rambut kita

    ReplyDelete
  6. baiknya diaaa...
    setengah budak bukan nak dduk diamkan..sebab takut dengan mesin tu..hihii

    ReplyDelete
  7. Kenapa botakkan kepala dia Jaa? tak kpop ah nanti. Huhuhu

    ReplyDelete
  8. bek nye dia gunting rmbut.. senyp je...

    ReplyDelete
  9. Encem la Fikri.. nak masuk pinang dia boleh dak?? :) hehehe,

    ReplyDelete
  10. Haha..rambut tahun baru yer...bgsnye dok diam je si comel ni... ;-)

    ReplyDelete
  11. senang jer dia bg potong rambut...qalief huh jgn harap la nk bagi huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...